Ali Yalçın : Seri Galibiyetler Yakalamak İstiyoruz

SPOR 26.10.2018 - 16:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ali Yalçın : Seri Galibiyetler Yakalamak İstiyoruz

Kızılcabölükspor, TFF 3.Lig 2.Grup 10.hafta müsabakasında 27 Ekim cumartesi günü İstanbul temsilcisi Alibeyköyspor’u konuk edecek.   Kızılcabölük Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi Malatya bölgesi hakemlerinden Furkan Bakan yönetecek. Bugün Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor, tesislerde toplanarak kampa girdi. Mekik’te Akibeyköyspor maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları süren Göksal Özkara ve Yenal Tuncer forma giyemeyecek. Daha önce rakibi ile hiç karşılaşmayan Kızılcabölükspor ilk kez Alibeyköyspor ile kozlarını paylaşacak.   Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın 27 Ekim cumartesi günü (yarın) Kızılcabölük Stadı’nda oynanacak Alibeyköyspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Takım olarak Alibeyköyspor maçına kilitlendiklerini belirten Ali Yalçın,’ Üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırma adına bu maçı kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. İç saha maçlarında puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Sahadan galibiyetle ayrılarak artık seri galibiyetler yakalamak istiyoruz. Hedefimiz galibiyet. Tüm taraftarlarımızı da yarın evimizde oynanacak Alibeyköyspor maçına davet ediyorum. Onların desteği bizler için çok önemli. Maçlarımızda seyir zevki yüksek ve bol gollü geçiyor. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz.’ diye konuştu.  

Kızılcabölükspor, TFF 3.Lig 2.Grup 10.hafta müsabakasında 27 Ekim cumartesi günü İstanbul temsilcisi Alibeyköyspor’u konuk edecek.

 

Kızılcabölük Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi Malatya bölgesi hakemlerinden Furkan Bakan yönetecek.

Bugün Şirinköy Stadı’nda son antrenmanını gerçekleştiren Kızılcabölükspor, tesislerde toplanarak kampa girdi. Mekik’te Akibeyköyspor maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlıkları süren Göksal Özkara ve Yenal Tuncer forma giyemeyecek.

Daha önce rakibi ile hiç karşılaşmayan Kızılcabölükspor ilk kez Alibeyköyspor ile kozlarını paylaşacak.

 

Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın 27 Ekim cumartesi günü (yarın) Kızılcabölük Stadı’nda oynanacak Alibeyköyspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Takım olarak Alibeyköyspor maçına kilitlendiklerini belirten Ali Yalçın,’ Üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırma adına bu maçı kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. İç saha maçlarında puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Sahadan galibiyetle ayrılarak artık seri galibiyetler yakalamak istiyoruz. Hedefimiz galibiyet. Tüm taraftarlarımızı da yarın evimizde oynanacak Alibeyköyspor maçına davet ediyorum. Onların desteği bizler için çok önemli. Maçlarımızda seyir zevki yüksek ve bol gollü geçiyor. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz.’ diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.