Alkollü sürücü aracı ile bahçeye uçtu

ASAYİŞ 16.10.2019 - 13:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Alkollü sürücü aracı ile bahçeye uçtu

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde alkollü olduğu iddia edilen sürücü aracı ile birlikte bahçeye düştü.   Edinilen bilgiye göre, kaza sabah karşı 05.00 sıralarında Çameli İlçesi, Yeni Mahalle, Akpınar Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre alkollü olduğu ileri sürülen 20 ACC 025 plakalı otomobilin sürücüsü S. G. kontrolü kaybederek yol kenarındaki bir evin bahçesine uçtu. Otomobil bahçeye uçarken bir ağaca çarparak devirdi.   Sesi duyan vatandaşlar ne olduğunu anlayamadı. Dışarı çıktıklarında ise manzara ile karşı karşıya geldi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Aracı ile bahçeye düşen S.M. yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan sürücü müşahede altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.   Bahçeye düşen araç bulunduğu yerde dururken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.      

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde alkollü olduğu iddia edilen sürücü aracı ile birlikte bahçeye düştü.

 

Edinilen bilgiye göre, kaza sabah karşı 05.00 sıralarında Çameli İlçesi, Yeni Mahalle, Akpınar Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre alkollü olduğu ileri sürülen 20 ACC 025 plakalı otomobilin sürücüsü S. G. kontrolü kaybederek yol kenarındaki bir evin bahçesine uçtu. Otomobil bahçeye uçarken bir ağaca çarparak devirdi.

 

Sesi duyan vatandaşlar ne olduğunu anlayamadı. Dışarı çıktıklarında ise manzara ile karşı karşıya geldi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Aracı ile bahçeye düşen S.M. yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan sürücü müşahede altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Bahçeye düşen araç bulunduğu yerde dururken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.