Alparslan Gençlik Spor Şampiyon!

SPOR 27.02.2017 - 13:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Alparslan Gençlik Spor Şampiyon!

Denizli U19- 2. Küme A grubunda maçların bitimine üç hafta kala lider Alparslan Gençlik Spor matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etti.

Cumartesi günü İlbade Stadı'nda oynanan Denizli Gençlergücü Spor'u 4-2 'lik skorla yenen Alparslan Gençlik Spor liderliğini sürdürürken ligin bitmesine üç hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Ligde 13. haftada 39 puanla en yakın rakibi İncilipınarspor GSK arasında 10 puan bulunuyor. Ligde Pamukkalespor ve Kıralanspor'un ligden ihraç edilmesi sonucu ligin bitmesine 3 hafta kaldı.     Alparslan Gençlik Spor Kulübü Başkanı  Gökmen Bayındır, U19-2  A gurubunda  takımımız ligde son üç maç kalmasına rağmen matematiksel olarak şampiyonluğumuzu ilan etmiş bulunmaktayız. Oyuna yatırım yaparak genç yeteneklere önem verdik. Nokta atışı yaparak geleceğimizi garantiye alacak transferler yaptık.   Bundan sonraki hedefimiz, U19-1. Küme gruplarında başarılı olarak şampiyon olmak. Denizli'mizi iller bazında temsil etmek istiyoruz. Takım hocamız Ersin Cengiz ve ekibi Eray Demir, Ramazan Tun, başarılı bir sezon geçirmek için ellerinden geleni yapıyor. Yönetim olarak Alparslanspor'un daha çok güçlenmesi için alt yapıya önem veriyoruz. Alt yapısı güçlü olan bir kulüp inşa etmek için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Denizli U19- 2. Küme A grubunda maçların bitimine üç hafta kala lider Alparslan Gençlik Spor matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etti.

Cumartesi günü İlbade Stadı'nda oynanan Denizli Gençlergücü Spor'u 4-2 'lik skorla yenen Alparslan Gençlik Spor liderliğini sürdürürken ligin bitmesine üç hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Ligde 13. haftada 39 puanla en yakın rakibi İncilipınarspor GSK arasında 10 puan bulunuyor. Ligde Pamukkalespor ve Kıralanspor'un ligden ihraç edilmesi sonucu ligin bitmesine 3 hafta kaldı.

 

 

Alparslan Gençlik Spor Kulübü Başkanı  Gökmen Bayındır, U19-2  A gurubunda  takımımız ligde son üç maç kalmasına rağmen matematiksel olarak şampiyonluğumuzu ilan etmiş bulunmaktayız. Oyuna yatırım yaparak genç yeteneklere önem verdik. Nokta atışı yaparak geleceğimizi garantiye alacak transferler yaptık.

 

Bundan sonraki hedefimiz, U19-1. Küme gruplarında başarılı olarak şampiyon olmak. Denizli'mizi iller bazında temsil etmek istiyoruz. Takım hocamız Ersin Cengiz ve ekibi Eray Demir, Ramazan Tun, başarılı bir sezon geçirmek için ellerinden geleni yapıyor. Yönetim olarak Alparslanspor'un daha çok güçlenmesi için alt yapıya önem veriyoruz. Alt yapısı güçlü olan bir kulüp inşa etmek için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.