Alparslanspor'da görev dağılımı yapıldı

SPOR 01.12.2016 - 13:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Alparslanspor'da görev dağılımı yapıldı

Alparslanspor'da görev dağılımı yapıldı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Merkezefendi İlçesi Alparslanspor Kulubü yeni yönetimi ilk toplantısında görev dağılımı belirlendi.   İyi birey, iyi vatandaş, iyi sporsu sloganıyla 2014 yılında kurulan Alparslanspor Kulübü geçtiğimiz günlerde ikinci yönetimini kurdu. Dün toplanan yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı.   Alparslanspor Kulubü Başkanı Gökmen Bayındır, “ Alpaslanspor Kulübü olarak amacımız iyi birey iyi vatandaş iyi sporcu sloganıyla, yola çıkmak sorunlu semtlerde ki çocuklarımıza gençlerimize futbol sevdasından yararlanarak onları tehlikeli alışkanlıklardan kurtarmak özellikle ahlak karakter ve kişilik üzerine durmak. Onları bir hedefe bir amaca ve bir sorumluluk almaları için yardımcı olmak. Okumaları için teşvik etmek. Ayrıca sokak çocuklarının sesi olmak, onların iyi bir ortamda bulunmaları için yardımcı olmaktır. Yeni Yönetim Kurulumuzun ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptık. Hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.   ALPARSLANSPOR KULÜBÜ YÖMENTİM GÖREV DAĞILIMI   BAŞKAN: Gökmen Bayındır BAŞKAN YARDIMCISI: Resul Dayan BAŞKAN YARDIMCISI: Ekrem Dag Üstü  FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU ASBASKAN: Kadir Kaya YÖNETİCİ: Muhammed Öner  SAYMAN MALİ İŞLER SORUMLUSU: Ersin Cengiz FUTBOL VE YÖNETİM KORDİNASYONU: Erdal Çiftçi GENEL SEKRETER BASIN SÖZCÜSÜ: Arzu Tun ALTYAPI SORUMLUSU: Ramazan Tun TESİSLERDEN SORUMLUSU: Ercan Çiftçi  
Alparslanspor'da görev dağılımı yapıldı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Merkezefendi İlçesi Alparslanspor Kulubü yeni yönetimi ilk toplantısında görev dağılımı belirlendi.

 

İyi birey, iyi vatandaş, iyi sporsu sloganıyla 2014 yılında kurulan Alparslanspor Kulübü geçtiğimiz günlerde ikinci yönetimini kurdu. Dün toplanan yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı.

 

Alparslanspor Kulubü Başkanı Gökmen Bayındır, “ Alpaslanspor Kulübü olarak amacımız iyi birey iyi vatandaş iyi sporcu sloganıyla, yola çıkmak sorunlu semtlerde ki çocuklarımıza gençlerimize futbol sevdasından yararlanarak onları tehlikeli alışkanlıklardan kurtarmak özellikle ahlak karakter ve kişilik üzerine durmak. Onları bir hedefe bir amaca ve bir sorumluluk almaları için yardımcı olmak. Okumaları için teşvik etmek. Ayrıca sokak çocuklarının sesi olmak, onların iyi bir ortamda bulunmaları için yardımcı olmaktır. Yeni Yönetim Kurulumuzun ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptık. Hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.

 

ALPARSLANSPOR KULÜBÜ YÖMENTİM GÖREV DAĞILIMI

 

BAŞKAN: Gökmen Bayındır


BAŞKAN YARDIMCISI: Resul Dayan


BAŞKAN YARDIMCISI: Ekrem Dag Üstü 


FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU ASBASKAN: Kadir Kaya


YÖNETİCİ: Muhammed Öner 


SAYMAN MALİ İŞLER SORUMLUSU: Ersin Cengiz


FUTBOL VE YÖNETİM KORDİNASYONU: Erdal Çiftçi


GENEL SEKRETER BASIN SÖZCÜSÜ: Arzu Tun


ALTYAPI SORUMLUSU: Ramazan Tun


TESİSLERDEN SORUMLUSU: Ercan Çiftçi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.