Alparslanspor Şampiyonluk Kupasını Aldı

SPOR 05.06.2017 - 19:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Alparslanspor Şampiyonluk Kupasını Aldı

Denizli ikinci amatör küme C gurubunda namaglup olarak ligi tamamlayan ve şampiyon olan Alparslanspor Pazar günü düzenlenen merasimle şampiyonluk kupasını aldı.

Ligde oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmeyen namaglup ligi tamamlayan Alparslanspor, İlbadı Kum Tepesi Stadında düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı. Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan antrenörler ve futbolcular ile taraftarlar törene büyük ilgi gösterdi. Şampiyonluk kupasını Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (DASKF) Başkanı Feyyaz Çeşen'in elinden alan Alparslanspor, Şampiyonluğun haklı gururunu halaylarla kutladı.    Alparslanspor Kulüp Başkanı Gökmen Bayındır, "Bu şampiyonluk semtimize ayrı bir hava getirdi. Bu kupayı almak için Ersin Cengiz ve Eray Demir hocalarımız, gecesini gündüzüne katarak özveriyle çalıştılar. Buda takıma yansıdı ve takımda manevi bir ruh, arkadaşlık, dostluk oluştu. Futbolcularımızın antrenmanları kolay kolay kaçırmaması, maçlarda gösterdikleri azim, hırs ve emekleri onları şampiyonluğa taşıdı. Her maçta bizleri yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza da teşekkürü bir borç biliriz. Sağ olsunlar var olsunlar. 10 numara formasıyla kaptan Nevzat Önere ayrı paragraf açmak istiyorum. 3. Lig statüsünde bir futbolcunun hiçbir beklenti beklemeden ve üstelik maddi ve manevi her türlü konuda yardımcı olan, semtinin takımına sahip çıkarak şampiyonlukta büyük bir pay sahibi olmuştur. Kar kış yaz demeden emek veren hocalarımızı ve futbolcularımızı tebrik ederek bu kupayı kulübümüze kazandırdıkları için çok teşekkür ederim . 2. amatör kümede şampiyon olan diğer takımlarımızı kutlar 1. amatör kümede başarılar dilerim" dedi.
Denizli ikinci amatör küme C gurubunda namaglup olarak ligi tamamlayan ve şampiyon olan Alparslanspor Pazar günü düzenlenen merasimle şampiyonluk kupasını aldı.

Ligde oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmeyen namaglup ligi tamamlayan Alparslanspor, İlbadı Kum Tepesi Stadında düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı. Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan antrenörler ve futbolcular ile taraftarlar törene büyük ilgi gösterdi.


Şampiyonluk kupasını Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (DASKF) Başkanı Feyyaz Çeşen'in elinden alan Alparslanspor, Şampiyonluğun haklı gururunu halaylarla kutladı. 

 

Alparslanspor Kulüp Başkanı Gökmen Bayındır, "Bu şampiyonluk semtimize ayrı bir hava getirdi. Bu kupayı almak için Ersin Cengiz ve Eray Demir hocalarımız, gecesini gündüzüne katarak özveriyle çalıştılar. Buda takıma yansıdı ve takımda manevi bir ruh, arkadaşlık, dostluk oluştu. Futbolcularımızın antrenmanları kolay kolay kaçırmaması, maçlarda gösterdikleri azim, hırs ve emekleri onları şampiyonluğa taşıdı. Her maçta bizleri yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza da teşekkürü bir borç biliriz. Sağ olsunlar var olsunlar.


10 numara formasıyla kaptan Nevzat Önere ayrı paragraf açmak istiyorum. 3. Lig statüsünde bir futbolcunun hiçbir beklenti beklemeden ve üstelik maddi ve manevi her türlü konuda yardımcı olan, semtinin takımına sahip çıkarak şampiyonlukta büyük bir pay sahibi olmuştur. Kar kış yaz demeden emek veren hocalarımızı ve futbolcularımızı tebrik ederek bu kupayı kulübümüze kazandırdıkları için çok teşekkür ederim . 2. amatör kümede şampiyon olan diğer takımlarımızı kutlar 1. amatör kümede başarılar dilerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.