Alparslanspor-Sitelerspor derbisinin kazananı kim olacak

SPOR 28.04.2017 - 11:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Alparslanspor-Sitelerspor derbisinin kazananı kim olacak

Denizli 2. Amatör küme D gurubunda bu hafta Pazar günü oynanacak derbi karşılaşmasında kazanan taraf kim olacak.

Denizli 2. Amatör küme D gurubunda bu hafta Pazar günü oynanacak derbi karşılaşmasında kazanan taraf kim olacak.   Gurup lider Alparslanspor ile 2 puan gerisinden gelen Sitelerspor takımları Pazar günü saat 18.00'da İlbade Kumtepe Tesisleri'nde  karşı karşıya gelecek. Her iki takımda karşılaşma öncesi son hazırlıkları sürdürüyor.   D grubundan bir maç eksikliği bulunan lider Alparslanspor'un 18 puanı bulunurken, Sitelerspor'un 16 puanı bulunmakta.   Alparslanspor Kulübü Başkanı Gökmen Bayındır, maç öncesi açıklamada bulundu. Bayındır, "Bu hafta yapılacak olan maçın derbi havasında olacağı kesin, büyük maçların favorisi belli olmaz. Ama skordan çok dostluğun, kardeşliğin ön planda olmasını temenni ediyoruz. Ersin hocamızın ve teknik heyetin başarısını takdir ediyoruz. Yönetim olarak ve takım olarak bu maça büyük önem veriyoruz. Taraftarlardan ricamız centilmence ve sabırlı bir şekilde takımını desteklemelerini istiyoruz. Bu maçı önemli kılan bir yanı da Serdar Çiftçi hocamızın son maçını yönetmesi ve jübilesini yapmasıdır. İki takımada başarılar dilerim. Skor ne olursa olsun kardeşliğimiz dostluğumuz daim olsun inşallah" dedi.    
Denizli 2. Amatör küme D gurubunda bu hafta Pazar günü oynanacak derbi karşılaşmasında kazanan taraf kim olacak.

Denizli 2. Amatör küme D gurubunda bu hafta Pazar günü oynanacak derbi karşılaşmasında kazanan taraf kim olacak.

 

Gurup lider Alparslanspor ile 2 puan gerisinden gelen Sitelerspor takımları Pazar günü saat 18.00'da İlbade Kumtepe Tesisleri'nde  karşı karşıya gelecek. Her iki takımda karşılaşma öncesi son hazırlıkları sürdürüyor.

 

D grubundan bir maç eksikliği bulunan lider Alparslanspor'un 18 puanı bulunurken, Sitelerspor'un 16 puanı bulunmakta.

 

Alparslanspor Kulübü Başkanı Gökmen Bayındır, maç öncesi açıklamada bulundu. Bayındır, "Bu hafta yapılacak olan maçın derbi havasında olacağı kesin, büyük maçların favorisi belli olmaz. Ama skordan çok dostluğun, kardeşliğin ön planda olmasını temenni ediyoruz. Ersin hocamızın ve teknik heyetin başarısını takdir ediyoruz. Yönetim olarak ve takım olarak bu maça büyük önem veriyoruz. Taraftarlardan ricamız centilmence ve sabırlı bir şekilde takımını desteklemelerini istiyoruz. Bu maçı önemli kılan bir yanı da Serdar Çiftçi hocamızın son maçını yönetmesi ve jübilesini yapmasıdır. İki takımada başarılar dilerim. Skor ne olursa olsun kardeşliğimiz dostluğumuz daim olsun inşallah" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.