Alperen Babacan ve Recep Niyaz karma takımda...

SPOR 01.01.2019 - 12:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Alperen Babacan ve Recep Niyaz karma takımda...

Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig kulüplerinin 23 yaş altı futbolcularından oluşacak karma takıma, Denizlispor’dan Alperen Babacan ve Recep Niyaz katılacak.   Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig kulüplerinin 23 yaş altı futbolcularından oluşacak karma takımlar, 8-9 Ocak tarihlerinde Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanacak maçlarda karşı karşıya gelecek.   A Milli Takım oyuncu havuzunu genişletmek amacıyla teknik direktör Mircea Lucescu'nun talebi üzerine düzenlenen organizasyon, A, Ümit ve Genç Milli Takım antrenörlerinin ortak koordinasyonuyla gerçekleştirilecek. TFF 2. Lig karmaları maçı 8 Ocak Salı, Spor Toto 1. Lig karmaları müsabakası ise 9 Ocak Çarşamba günü oynanacak.   Her iki mücadele de saat 13.00'te başlayacak. Denizlispor’dan ise karma maçlarına 21 yaşındaki Alperen Babacan ve 23 yaşındaki Recep Niyaz katılacak.  

Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig kulüplerinin 23 yaş altı futbolcularından oluşacak karma takıma, Denizlispor’dan Alperen Babacan ve Recep Niyaz katılacak.

 

Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig kulüplerinin 23 yaş altı futbolcularından oluşacak karma takımlar, 8-9 Ocak tarihlerinde Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanacak maçlarda karşı karşıya gelecek.

 

A Milli Takım oyuncu havuzunu genişletmek amacıyla teknik direktör Mircea Lucescu'nun talebi üzerine düzenlenen organizasyon, A, Ümit ve Genç Milli Takım antrenörlerinin ortak koordinasyonuyla gerçekleştirilecek. TFF 2. Lig karmaları maçı 8 Ocak Salı, Spor Toto 1. Lig karmaları müsabakası ise 9 Ocak Çarşamba günü oynanacak.

 

Her iki mücadele de saat 13.00'te başlayacak. Denizlispor’dan ise karma maçlarına 21 yaşındaki Alperen Babacan ve 23 yaşındaki Recep Niyaz katılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.