Alperen Balkanları Salladı

SPOR 13.02.2017 - 14:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Alperen Balkanları Salladı

Hafta sonu İstanbul’da yapılan Balkan Gençler Atletizm Şampiyonasında Denizlili sporculardan Alperen Acet 2.13’lük derecesiyle altın madalya kazandı. Diğer milli sporcumuz Uğural Uğursal ise üç adım atlamada şampiyonayı 5.’lik ile tamamladı.

İstanbul’da 16 ülkeden 184 atletin katılımıyla yapılan Balkan U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı toplam 20 madalya kazandı. Denizlili Alperen Acet 2.13’lük derecesiyle şampiyonluğa ulaşarak ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandırdı.  ALPEREN, TÜRK ATLETİZMİNE DAMGASINI VURDU Uluslararası arenada başarıdan başarıya koşan Acet, Denizli’nin bir kez daha gururu oldu. Son senelerde aldığı neticelerle isminden sıkça söz ettiren Denizlili Atlet, 2.18’lik derecesiyle Türkiye rekorunu elinde bulunduruyor.   UĞURAL YARIŞMAYI 5. TAMAMLADI Balkan Atletizm Şampiyonası’na Acet ile birlikte katılan bir diğer Denizlili Atlet Uğural Uğursal da şampiyonayı 5. sırada tamamladı.   Üç adım atlamada 14m. 77 cm’lik atlayış yapan Uğursal, önemli bir tecrübe kazandı. Balkan Atletizm Şampiyonası’nda Acet’in antrenörlüğünü Cavit Ceylan, Uğursal’ın ise Bülent Şenkibar yaptı.  ŞAMPİYONA İLK KEZ SALONDA DÜZENLENDİ Balkan Atletizm Federasyonları Birliği (ABAF) Başkanı Dobromir Karamarinov ve TAF Başkan Vekili Ali Aksu’nun açtığı şampiyonada toplam 24 dalda altın madalyalar sahiplerini buldu.   Salonda yapılan ilk Balkan Gençler şampiyonası özelliğini taşıyan organizasyonda Arnavutluk, Ermenistan, Sırbistan, Karadağ, Hırvatistan, Slovenya, Kosova, Yunanistan, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kıbrıs RK, Bosna Hersek, Makedonya, Moldova ile birlikte ev sahibi Türkiye de 51 atletiyle yarıştı. ATLETİZMDE HEDEFLER BÜYÜYOR Alperen Acet’in antrenörü Cavit Ceylan sezon için iyi başlangıç yaptıklarını belirterek devamının geleceğini söyledi. Uğural Uğursal’ın antrenörü ve Atletizm İl Temsilcisi Bülent Şenkibar ise iyi bir kamp döneminden sonra sporcusunun başarılı bir performans sergilediğini belirterek atletizmde hedeflerinin büyük olduğunu söyledi.  İBANOĞLU ACET VE UĞURSAL’I KUTLADI Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Balkan Şampiyonası’nda Milli Takım’da yer alan Denizlili sporcular Acet ve Uğursal’ı kutladı.   Her iki sporcunun da gelecekte Türk sporuna damga vuracağına inandığını belirten İbanoğlu, bu başarıda emeği geçen sporcu ve antrenörlere teşekkür etti.  Alperen Acet, 23 Şubat’da Sırbistan Belgrad’da düzenlenecek olan Büyükler Atletizm Şampiyonası’na katılacak.
Hafta sonu İstanbul’da yapılan Balkan Gençler Atletizm Şampiyonasında Denizlili sporculardan Alperen Acet 2.13’lük derecesiyle altın madalya kazandı. Diğer milli sporcumuz Uğural Uğursal ise üç adım atlamada şampiyonayı 5.’lik ile tamamladı.

İstanbul’da 16 ülkeden 184 atletin katılımıyla yapılan Balkan U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı toplam 20 madalya kazandı. Denizlili Alperen Acet 2.13’lük derecesiyle şampiyonluğa ulaşarak ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandırdı. 


ALPEREN, TÜRK ATLETİZMİNE DAMGASINI VURDU


Uluslararası arenada başarıdan başarıya koşan Acet, Denizli’nin bir kez daha gururu oldu. Son senelerde aldığı neticelerle isminden sıkça söz ettiren Denizlili Atlet, 2.18’lik derecesiyle Türkiye rekorunu elinde bulunduruyor.  


UĞURAL YARIŞMAYI 5. TAMAMLADI


Balkan Atletizm Şampiyonası’na Acet ile birlikte katılan bir diğer Denizlili Atlet Uğural Uğursal da şampiyonayı 5. sırada tamamladı.

 

Üç adım atlamada 14m. 77 cm’lik atlayış yapan Uğursal, önemli bir tecrübe kazandı. Balkan Atletizm Şampiyonası’nda Acet’in antrenörlüğünü Cavit Ceylan, Uğursal’ın ise Bülent Şenkibar yaptı. 


ŞAMPİYONA İLK KEZ SALONDA DÜZENLENDİ


Balkan Atletizm Federasyonları Birliği (ABAF) Başkanı Dobromir Karamarinov ve TAF Başkan Vekili Ali Aksu’nun açtığı şampiyonada toplam 24 dalda altın madalyalar sahiplerini buldu.

 

Salonda yapılan ilk Balkan Gençler şampiyonası özelliğini taşıyan organizasyonda Arnavutluk, Ermenistan, Sırbistan, Karadağ, Hırvatistan, Slovenya, Kosova, Yunanistan, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kıbrıs RK, Bosna Hersek, Makedonya, Moldova ile birlikte ev sahibi Türkiye de 51 atletiyle yarıştı.


ATLETİZMDE HEDEFLER BÜYÜYOR


Alperen Acet’in antrenörü Cavit Ceylan sezon için iyi başlangıç yaptıklarını belirterek devamının geleceğini söyledi. Uğural Uğursal’ın antrenörü ve Atletizm İl Temsilcisi Bülent Şenkibar ise iyi bir kamp döneminden sonra sporcusunun başarılı bir performans sergilediğini belirterek atletizmde hedeflerinin büyük olduğunu söyledi. 


İBANOĞLU ACET VE UĞURSAL’I KUTLADI


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Balkan Şampiyonası’nda Milli Takım’da yer alan Denizlili sporcular Acet ve Uğursal’ı kutladı.

 

Her iki sporcunun da gelecekte Türk sporuna damga vuracağına inandığını belirten İbanoğlu, bu başarıda emeği geçen sporcu ve antrenörlere teşekkür etti. 


Alperen Acet, 23 Şubat’da Sırbistan Belgrad’da düzenlenecek olan Büyükler Atletizm Şampiyonası’na katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.