Alperen Çıtayı Yükseltti

SPOR 26.09.2017 - 17:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Alperen Çıtayı Yükseltti

Son dönemde Denizli’nin yetiştirdiği en başarılı sporcular arasında yer alan Yüksek Atlama Milli Sporcusu Alperen Acet, kazandığı Avrupa Şampiyonluğu sonrası Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.     Denizli’nin Türk Sporuna kazandırdığı en önemli yeteneklerden biri olan Alperen Acet, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Antrenör Cavit Ceylan’la birlikte başarıdan başarıya koşan sporcu, en son 17 Eylül’de Çekya’da düzenlenen U20 Avrupa Kulüpler Atletizm Şampiyonası’nı altın madalyayla tamamladı.   İLK HEDEF AKDENİZ OYUNLARI Atletizmde sezon tamamlanırken Genç Alperen ve Antrenör Ceylan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Son iki senedir yüksek atlamada Kulüpler Avrupa Şampiyonu olan genç sporcu, yeni sezonda ki hedeflerini İbanoğlu ile paylaştı. 2018 yılında 2.27m ile Türkiye rekorunu hedeflediklerini söyleyen Acet ve Antrenör Ceylan, İspanya’da gerçekleşecek Akdeniz Oyunlarında da madalyaya odaklanacaklarını söyledi.   İBANOĞLU “ADIM ADIM OLİMPİYATLARA” Ulusal ve uluslararası alanda başarıdan başarıya koşan Milli Atlet Alperen Acet’i kutlayan İl Müdürü İbanoğlu, Alperen’in katıldığı her şampiyonada tecrübesini artırdığını, gurur duyduğumuz başarılarına bir yenisini daha eklediğini söyledi. Alperen için daha büyük başarıların uzakta olmadığını söyleyen İbanoğlu, bu yolun adım adım 2020 olimpiyatlarına gideceğine inandığını belirtti.   MİRAY İSTANBUL’DAN GELDİ Ziyarette hazır bulunan bir diğer yüksek atlamacı bayan milli sporcu Miray Akbulut, Antrenör Cavit Ceylan’ın çalıştırdığı ekipte yer almak için İstanbul’dan gelip Denizli’ye yerleşti. Akbulut, yeni sezonda hem Besyo’ya hazırlanacak, hem de aktif sporculuk hayatına Denizli’de devam edecek.  

Son dönemde Denizli’nin yetiştirdiği en başarılı sporcular arasında yer alan Yüksek Atlama Milli Sporcusu Alperen Acet, kazandığı Avrupa Şampiyonluğu sonrası Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.  

 

Denizli’nin Türk Sporuna kazandırdığı en önemli yeteneklerden biri olan Alperen Acet, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Antrenör Cavit Ceylan’la birlikte başarıdan başarıya koşan sporcu, en son 17 Eylül’de Çekya’da düzenlenen U20 Avrupa Kulüpler Atletizm Şampiyonası’nı altın madalyayla tamamladı.

 

İLK HEDEF AKDENİZ OYUNLARI

Atletizmde sezon tamamlanırken Genç Alperen ve Antrenör Ceylan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Son iki senedir yüksek atlamada Kulüpler Avrupa Şampiyonu olan genç sporcu, yeni sezonda ki hedeflerini İbanoğlu ile paylaştı. 2018 yılında 2.27m ile Türkiye rekorunu hedeflediklerini söyleyen Acet ve Antrenör Ceylan, İspanya’da gerçekleşecek Akdeniz Oyunlarında da madalyaya odaklanacaklarını söyledi.

 

İBANOĞLU “ADIM ADIM OLİMPİYATLARA”

Ulusal ve uluslararası alanda başarıdan başarıya koşan Milli Atlet Alperen Acet’i kutlayan İl Müdürü İbanoğlu, Alperen’in katıldığı her şampiyonada tecrübesini artırdığını, gurur duyduğumuz başarılarına bir yenisini daha eklediğini söyledi. Alperen için daha büyük başarıların uzakta olmadığını söyleyen İbanoğlu, bu yolun adım adım 2020 olimpiyatlarına gideceğine inandığını belirtti.

 

MİRAY İSTANBUL’DAN GELDİ

Ziyarette hazır bulunan bir diğer yüksek atlamacı bayan milli sporcu Miray Akbulut, Antrenör Cavit Ceylan’ın çalıştırdığı ekipte yer almak için İstanbul’dan gelip Denizli’ye yerleşti. Akbulut, yeni sezonda hem Besyo’ya hazırlanacak, hem de aktif sporculuk hayatına Denizli’de devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.