Alperen Ocakları’ndan Acıpayam ve Serinhisar'da Görkemli Açılış

SİYASET 23.12.2019 - 14:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Alperen Ocakları’ndan Acıpayam ve Serinhisar'da Görkemli Açılış

Alperen Ocakları Denizli İl Başkanlığının çalışmaları ile Acıpayam ve Serinhisar'da uzun aranın ardından teşkilatlanma çalışmaları başlatıldı. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katılımıyla her iki ilçeye Alperen Ocakları şubesinin açılışı yapıldı.   Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı, Alperen Ocakları Önceki Dönem Genel Başkanlarından Murat Aslan, Önceki Dönem Genel Başkanı ve BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, BBP Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek, Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Furkan Gezer, İzmir, Aydın Uşak İl Başkanları'nın katılımıyla Acıpayam ve Serinhisar'da Alperen Ocakları İlçe Binalarının açılışını gerçekleştirdi.     Alperen Ocakları Denizli İl Başkanlığının çalışmaları ile Acıpayam ve Serinhisar'da uzun aranın ardından teşkilatlanma çalışmaları başlatıldı. Yapılan alışmaların ardından Acıpayam İlçe Başkanlığına Ahmet Ali Özmen, Serinhisar Ocak Başkanlığı'na Ali Dokumacı getirildi. Yapılan çalışmaların ardından teşkilatlanan iki ilçenin İlçe Başkanlığı açılışına BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Alperen Ocakları Genel başkanı Samet Aslan katılım gösterdi. Binlerce Alperen Ocakları mensubu ve BBP mensubunun katılımıyla birlikte vatandaşlarda açılışlara yoğun ilgi gösterdi.     Acıpayam'da mehteran gösterisi ile başlayan açılış BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı'nın katılımıyla gerçekleşti. Ardından Serinhisar'a geçen iki genel başkan bu ilçede de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Mehteran gösterisi ile karşılanan genel başkanlar Serinhisar Alperen Ocakları Vakfı İlçe başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Serinhisar'da bulunan Kızılhisar Kalesinde 'Birlik Yemeği' düzenlendi.     Destici'den Denizli'ye Tam Not Alperen Ocakları'nın Acıpayam ve Serinhisar İlçe Binalarını açmak için iki ilçeye giden BBP Lideri Destici, Denizli'de ki ilgi ve alakadan memnun olduğunu söyledi. Destici konuşmasında," Alperen Ocaklarımız giderek güçlenen bir yapı içerisindedir. Acıpayam ve Serinhisar ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.     Bağcı'nın İlk Ziyareti, Aslan'ın Son Ziyareti Denizli   20 Aralık Cuma günü Alperen Ocakları Genel Başkanlık görevine getirilen Samet Bağcı ilk ziyaretini Denizli'ye gerçekleştirdi. 4 yıldır Genel Başkanlık görevini sürdüren Murat Aslan ise son ziyaretini Denizli'ye yapmış oldu.        

Alperen Ocakları Denizli İl Başkanlığının çalışmaları ile Acıpayam ve Serinhisar'da uzun aranın ardından teşkilatlanma çalışmaları başlatıldı. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katılımıyla her iki ilçeye Alperen Ocakları şubesinin açılışı yapıldı.

 

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı, Alperen Ocakları Önceki Dönem Genel Başkanlarından Murat Aslan, Önceki Dönem Genel Başkanı ve BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, BBP Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek, Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Furkan Gezer, İzmir, Aydın Uşak İl Başkanları'nın katılımıyla Acıpayam ve Serinhisar'da Alperen Ocakları İlçe Binalarının açılışını gerçekleştirdi.

 

 

Alperen Ocakları Denizli İl Başkanlığının çalışmaları ile Acıpayam ve Serinhisar'da uzun aranın ardından teşkilatlanma çalışmaları başlatıldı. Yapılan alışmaların ardından Acıpayam İlçe Başkanlığına Ahmet Ali Özmen, Serinhisar Ocak Başkanlığı'na Ali Dokumacı getirildi. Yapılan çalışmaların ardından teşkilatlanan iki ilçenin İlçe Başkanlığı açılışına BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Alperen Ocakları Genel başkanı Samet Aslan katılım gösterdi. Binlerce Alperen Ocakları mensubu ve BBP mensubunun katılımıyla birlikte vatandaşlarda açılışlara yoğun ilgi gösterdi.

 

 

Acıpayam'da mehteran gösterisi ile başlayan açılış BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı'nın katılımıyla gerçekleşti. Ardından Serinhisar'a geçen iki genel başkan bu ilçede de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Mehteran gösterisi ile karşılanan genel başkanlar Serinhisar Alperen Ocakları Vakfı İlçe başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Serinhisar'da bulunan Kızılhisar Kalesinde 'Birlik Yemeği' düzenlendi.

 

 

Destici'den Denizli'ye Tam Not

Alperen Ocakları'nın Acıpayam ve Serinhisar İlçe Binalarını açmak için iki ilçeye giden BBP Lideri Destici, Denizli'de ki ilgi ve alakadan memnun olduğunu söyledi. Destici konuşmasında," Alperen Ocaklarımız giderek güçlenen bir yapı içerisindedir. Acıpayam ve Serinhisar ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

 

Bağcı'nın İlk Ziyareti, Aslan'ın Son Ziyareti Denizli

 

20 Aralık Cuma günü Alperen Ocakları Genel Başkanlık görevine getirilen Samet Bağcı ilk ziyaretini Denizli'ye gerçekleştirdi. 4 yıldır Genel Başkanlık görevini sürdüren Murat Aslan ise son ziyaretini Denizli'ye yapmış oldu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.