Alperen Ocakları'ndan İhtiyaç Sahiplerine Erzak Yardımı

GÜNDEM 04.04.2020 - 14:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Alperen Ocakları'ndan İhtiyaç Sahiplerine Erzak Yardımı

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Acıpayam İlçe Başkanlığı topladığı yardımlar ile ihtiyaç sahiplerine erzak yardımında bulundu.   Alperen Ocakları Acıpayam İlçe Başkanlığı bünyesinde toplanan bağışlar ihtiyaç sahiplerine erzak olarak dağıtıldı. COVID-19 (Korona Virüs) pandemisi nedeniyle gelir kaybı yaşayan ve dar gelirli ailelerin tespit edilmesinin ardından Acıpayamlı Alperenler erzakları ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar teslim etti.     "VAROLSUN ALPERENLER"   Bir çoğu liseli öğrencilerden oluşan Alperen Ocakları Acıpayam İlçe Teşkilatı Başkan Ramazan Subay öncülüğünde bir süre önce yardım kampanyası başlattı. Burada toplanan paraların ardından Acıpayam İlçesinde yaşayan yardıma muhtaç ya da COVID-19 pandemisi sebebiyle gelir kaybı yaşayan ihtiyaç sahipleri tespit edildi. Yapılan yardım paketleri ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim edildi. Gerçekleştirdikleri yardım kampanyasının ardından konuşan Alperen Ocakları Acıpayam İlçe Başkanı Ramazan Subay," Tarafımız haktan yana. Bu salgın musibedi  sebebiyle ilçemizde bir dayanışma kampanyası başlattık. Burada liseli Alperen kardeşlerimin payı fazla. Allah hepsinden razı olsun. Büyük bir titizlikle yürüttüğümüz kampanyada ihtiyaç sahiplerinin tespit ettik. Elimizden geleni yaptık.  Bir dayanışma vakfı olduğumuzu bu zor günlerde gösterdik. Allah bu kampanyada desteğini esirgemeyen herkesten razı olsun. Var olsun Alperenler"dedi.     "UMARIM ÖRNEK OLUR"   Türkiye Cumhuriyeti'nin her zor zamanında birlik ve beraberlik öne çıkmıştır diyen Başkan Subay," Biz şehit liderimizden böyle gördük. Bu hareket bugünler de ülkemizin bekası için kuruldu. Uyuşukluk yok! Korkaklık yok! Biz her nefeste savaşmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti her zorlu dönemi birlik ve beraberliği ön plana çıkararak atlattı. Bizde 27.senesini geride bıraktığımız bu davada savaşmaya örnek olmaya devam edeceğiz. Liseli genç kardeşlerimle yürüttüğümüz bu kampanyanın örnek olmasını temenni ediyorum. Var olsun Alperenler"dedi.    

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Acıpayam İlçe Başkanlığı topladığı yardımlar ile ihtiyaç sahiplerine erzak yardımında bulundu.

 

Alperen Ocakları Acıpayam İlçe Başkanlığı bünyesinde toplanan bağışlar ihtiyaç sahiplerine erzak olarak dağıtıldı. COVID-19 (Korona Virüs) pandemisi nedeniyle gelir kaybı yaşayan ve dar gelirli ailelerin tespit edilmesinin ardından Acıpayamlı Alperenler erzakları ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar teslim etti.

 

 

"VAROLSUN ALPERENLER"

 

Bir çoğu liseli öğrencilerden oluşan Alperen Ocakları Acıpayam İlçe Teşkilatı Başkan Ramazan Subay öncülüğünde bir süre önce yardım kampanyası başlattı. Burada toplanan paraların ardından Acıpayam İlçesinde yaşayan yardıma muhtaç ya da COVID-19 pandemisi sebebiyle gelir kaybı yaşayan ihtiyaç sahipleri tespit edildi. Yapılan yardım paketleri ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim edildi. Gerçekleştirdikleri yardım kampanyasının ardından konuşan Alperen Ocakları Acıpayam İlçe Başkanı Ramazan Subay," Tarafımız haktan yana. Bu salgın musibedi  sebebiyle ilçemizde bir dayanışma kampanyası başlattık. Burada liseli Alperen kardeşlerimin payı fazla. Allah hepsinden razı olsun. Büyük bir titizlikle yürüttüğümüz kampanyada ihtiyaç sahiplerinin tespit ettik. Elimizden geleni yaptık.  Bir dayanışma vakfı olduğumuzu bu zor günlerde gösterdik. Allah bu kampanyada desteğini esirgemeyen herkesten razı olsun. Var olsun Alperenler"dedi.

 

 

"UMARIM ÖRNEK OLUR"

 

Türkiye Cumhuriyeti'nin her zor zamanında birlik ve beraberlik öne çıkmıştır diyen Başkan Subay," Biz şehit liderimizden böyle gördük. Bu hareket bugünler de ülkemizin bekası için kuruldu. Uyuşukluk yok! Korkaklık yok! Biz her nefeste savaşmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti her zorlu dönemi birlik ve beraberliği ön plana çıkararak atlattı. Bizde 27.senesini geride bıraktığımız bu davada savaşmaya örnek olmaya devam edeceğiz. Liseli genç kardeşlerimle yürüttüğümüz bu kampanyanın örnek olmasını temenni ediyorum. Var olsun Alperenler"dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.