Alperen Ocakları’ndan “Yetim Gülerse Dünya Güler” Projesi

DENİZLİ 30.08.2019 - 10:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Alperen Ocakları’ndan “Yetim Gülerse Dünya Güler” Projesi

Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı büyük takdir toplayacak bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bir giyim mağazasından kıyafet tedarik edecek olan Alperenler,  yetim çocuklara kıyafet yardımında bulunacak.   “Yetim Gülerse Dünya Güler”  sloganıyla yola çıkan Alperen Ocakları Denizli İl Başkanlığı toplayacağı yardımla okul öncesi yetimlerin yüzünü güldürecek. Bir giyim mağazasından kıyafet tedarik edecek olan Alperenler,  yetim çocuklara kıyafet yardımında bulunacak.     “Bizler Zalime Alp Mazluma Eren olan Alperenleriz” Birçok kesimden takdir gören proje hakkında açıklamalarda bulunan Denizli Alperen Ocakları İl Başkanı Furkan Gezer,” Bizler Zalime Alp Mazluma Eren olan Alperenleriz. Mazluma Eren olmak için tüm dava arkadaşlarımızla kollarımızı sıvadık ve böyle bir sosyal sorumluluk projesinin hazırlıklarını başlattık. Bizler Müslümanlığın şuurunu yerine getirmek üzere paylaşmak yetim yüzü güldürmek için bu projemizin arkasındayız. Türk-İslam aleminin birliğe ihtiyaç duyduğu şu zamanlarda bir yetim kardeşimizin duası ve sevinci ülke olarak en büyük isteğimizdir. Kardeşlerimizin bir nebze yüzlerini güldürmek amacı ile başlattığımız bu projeye destek olmaya davet ediyorum. Paylaşmanın bereketini yaşamaya, paylaştıkça mutlu olmaya çağırıyorum” dedi.     “YARDIMLARINIZ BİR YETİMİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK” Gönüllü olarak bu konuda herkesin yardımda bulunabilineceğini aktaran Gezer, “Bizler Allah’ın adaletine inanıyor güveniyoruz. Biz bunu Allah rızası için, insanlık için yapıyoruz. Allah bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen ağabeylerimiz, ablalarımız ve kardeşlerimizden razı olsun. Bizlere bu konuda destek olmak isteyen vatandaşlarımız Delikliçınar Candoğan parkında açtığımız stantlara bekliyoruz. Unutmayalım ki bir bağış bir dünyanın yani bir yetimin yüzünü güldürecek “ dedi.     Kampanyaya destek olmak için Denizli Alperen Ocakları İl Binası(15 Temmuz Şehitler Delikliçınar Meydanı Yıldız Apartmanı 5. Kat) Gazi Bulvarı Candoğan Parkı Alperen Ocakları Standı  İrtibat: 0 549 539 53 96  iban: TR 98 0020 5000 0939 7070 1000 02 1 kisi 200 TL      

Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı büyük takdir toplayacak bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bir giyim mağazasından kıyafet tedarik edecek olan Alperenler,  yetim çocuklara kıyafet yardımında bulunacak.

 

“Yetim Gülerse Dünya Güler”  sloganıyla yola çıkan Alperen Ocakları Denizli İl Başkanlığı toplayacağı yardımla okul öncesi yetimlerin yüzünü güldürecek. Bir giyim mağazasından kıyafet tedarik edecek olan Alperenler,  yetim çocuklara kıyafet yardımında bulunacak.

 

 

“Bizler Zalime Alp Mazluma Eren olan Alperenleriz”

Birçok kesimden takdir gören proje hakkında açıklamalarda bulunan Denizli Alperen Ocakları İl Başkanı Furkan Gezer,” Bizler Zalime Alp Mazluma Eren olan Alperenleriz. Mazluma Eren olmak için tüm dava arkadaşlarımızla kollarımızı sıvadık ve böyle bir sosyal sorumluluk projesinin hazırlıklarını başlattık. Bizler Müslümanlığın şuurunu yerine getirmek üzere paylaşmak yetim yüzü güldürmek için bu projemizin arkasındayız. Türk-İslam aleminin birliğe ihtiyaç duyduğu şu zamanlarda bir yetim kardeşimizin duası ve sevinci ülke olarak en büyük isteğimizdir. Kardeşlerimizin bir nebze yüzlerini güldürmek amacı ile başlattığımız bu projeye destek olmaya davet ediyorum. Paylaşmanın bereketini yaşamaya, paylaştıkça mutlu olmaya çağırıyorum” dedi.

 

 

“YARDIMLARINIZ BİR YETİMİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK”

Gönüllü olarak bu konuda herkesin yardımda bulunabilineceğini aktaran Gezer, “Bizler Allah’ın adaletine inanıyor güveniyoruz. Biz bunu Allah rızası için, insanlık için yapıyoruz. Allah bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen ağabeylerimiz, ablalarımız ve kardeşlerimizden razı olsun. Bizlere bu konuda destek olmak isteyen vatandaşlarımız Delikliçınar Candoğan parkında açtığımız stantlara bekliyoruz. Unutmayalım ki bir bağış bir dünyanın yani bir yetimin yüzünü güldürecek “ dedi.

 

 

Kampanyaya destek olmak için

Denizli Alperen Ocakları İl Binası(15 Temmuz Şehitler Delikliçınar Meydanı Yıldız Apartmanı 5. Kat)

Gazi Bulvarı Candoğan Parkı Alperen Ocakları Standı

 İrtibat: 0 549 539 53 96
 iban: TR 98 0020 5000 0939 7070 1000 02
1 kisi 200 TL

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.