Alperen Ve Uğurla Balkan Şampiyonasına

SPOR 06.02.2017 - 14:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Alperen Ve Uğurla Balkan Şampiyonasına

Türkiye U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonasında Denizlili sporcular Alperen Acet ve Uğural Uğursal yaptıkları derecelerle Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

4-5 Şubat tarihlerinde İstanbul’da yapılan Turkcell Türkiye U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonasına 50 farklı ilden 233 sporcu katıldı. Her branşta ilk 2 sırayı alan sporcuların Milli takıma seçildiği şampiyonada yüksek atlamada yarışan Denizlili milli sporcu Alperen Acet 2,12 lik derecesiyle U20 Gençler Salon Türkiye Şampiyonu oldu.  3 adım atlama ve uzun atlama branşında yarışan Denizlili sporcu Uğural Uğursal, 3 adım atlamada 14,67 mt.lik derecesiyle U20 Gençler Türkiye ikincisi  oldu. Uzun atlamada da yarışan Uğursal 6.86 mt.lik derecesiyle 3. sırayı alarak bu branşta milli takıma seçilemedi. Milli formayı giyecek sporcuların belirlendiği bu şampiyona sonrası Alperen Acet ve Uğural Uğursal önümüzdeki hafta İstanbul’da yapılacak olan Balkan Gençler Salon Atletizm Şampiyonası’nda yarışma hakkı elde etti.  Balkan Atletizm Şampiyonasında ayrıca, Denizli Atletizm İl Temsilcisi ve Antrenör Bülent Şenkibar ile Antrenör Cavit Ceylan Milli Takım Antrenörü olarak görev alacaklar. Denizli kafilesi Perşembe günü İstanbul’da kampa katılacak.  
Türkiye U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonasında Denizlili sporcular Alperen Acet ve Uğural Uğursal yaptıkları derecelerle Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

4-5 Şubat tarihlerinde İstanbul’da yapılan Turkcell Türkiye U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonasına 50 farklı ilden 233 sporcu katıldı.

Her branşta ilk 2 sırayı alan sporcuların Milli takıma seçildiği şampiyonada yüksek atlamada yarışan Denizlili milli sporcu Alperen Acet 2,12 lik derecesiyle U20 Gençler Salon Türkiye Şampiyonu oldu. 

3 adım atlama ve uzun atlama branşında yarışan Denizlili sporcu Uğural Uğursal, 3 adım atlamada 14,67 mt.lik derecesiyle U20 Gençler Türkiye ikincisi  oldu. Uzun atlamada da yarışan Uğursal 6.86 mt.lik derecesiyle 3. sırayı alarak bu branşta milli takıma seçilemedi.

Milli formayı giyecek sporcuların belirlendiği bu şampiyona sonrası Alperen Acet ve Uğural Uğursal önümüzdeki hafta İstanbul’da yapılacak olan Balkan Gençler Salon Atletizm Şampiyonası’nda yarışma hakkı elde etti. 

Balkan Atletizm Şampiyonasında ayrıca, Denizli Atletizm İl Temsilcisi ve Antrenör Bülent Şenkibar ile Antrenör Cavit Ceylan Milli Takım Antrenörü olarak görev alacaklar. Denizli kafilesi Perşembe günü İstanbul’da kampa katılacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.