Alperenlerden 12 Eylül Mesajı

SİYASET 12.09.2019 - 12:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Alperenlerden 12 Eylül Mesajı

Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Furkan Gezer 12 Eylül 1980 yılında gerçekleşen ihtilalin 39. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Gezer mesajında," 1071'den beri hüküm sürdüğümüz bu kutal topraklarda ders alınacak nitelikte bir kara günü yaşadık. Nice ülkü neferlerini darağacına şahadetlerle yolladık. Bu kutsal davada şahadete ulaşan şehitlerimizin mekanları cennet olsun" dedi.     12 Eylül 1980 yılında gerçekleştirilen darbenin ardından geçen 39 yılda Alperenler her zaman vatanın milletinin yanında diyen Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Furkan Gezer açıklamalarda bulundu.     Gezer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, "5 binin üzerinde şehit verdiğimiz bu kutlu davada yaşadığımız kara gün 12 Eylül'ün 39.yılında şahadete eren ülkü neferlerimizi alçakça idam eden bu darbeye yol açan her kim varsa lanetliyorum. Ölüme bile gülerek giden, celladından helallik isteyen bu kadrolar, ağlayarak canının bağışlanmasını isteyen banka soyguncularının güttüğü hedeflerinin Moskova hayranlığı yaratmak olan hainlerle denk tutulmamalıdır. Onlar ölümden korkarken, bzi ölümü korkuttuk. Bizler dualarla güttüğümüz tertemiz davamızda bir kaç hainle çarpışmanın yolumuza leke sürülmesine izin vermedik. Bu davada nice işkenceler gören dava büyüklerimize layık olmaya çalıştık. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşlarıyla birlikte nice idamdan nice işkenceden geçtiği o dönemler bizlere ders olmalıdır. Ordu ve Polis bizim gözbebeğimizdir. Biz bu kara laneti bir kaç hainle ordumuzun ve polisimizin adını karalamayacak bilinçteyiz. Biz Orduyu başımızın tacı yaptık. Bu milletin huzurunu sağlayan mihenk taşı olan yüce ordumuz her daim göz bebeğimizdir. Bu konu asla orduyla örtüştürülmemelidir. Biz bu hainlerin Moskova sevdasını bilmekteyiz. Bu vesileyle şanlı ordumuza leke sürdürtmeyiz. Biz hainlerin korkulu rüyası Alperenler olarak ceddimize her zaman saygı duymuş onların yolundan ilerlemeyi kendimize yol bildik. Şükürler olsun ceddimizin kavgasını yaşamaya vermeye ve Kızılelma ülkümüze her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz. Bu vesile il 12 Eylül darbesini 39.yılında birkez daha lanetliyor, haksız yere şahadete eren şehitlerimize Allah'tan Rahmet diliyoruz. Varolsun Alperenler Varolsun Ülkü neferleri. Ne mutlu Türk'üm diyene".  

Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Furkan Gezer 12 Eylül 1980 yılında gerçekleşen ihtilalin 39. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Gezer mesajında," 1071'den beri hüküm sürdüğümüz bu kutal topraklarda ders alınacak nitelikte bir kara günü yaşadık. Nice ülkü neferlerini darağacına şahadetlerle yolladık. Bu kutsal davada şahadete ulaşan şehitlerimizin mekanları cennet olsun" dedi.

 

 

12 Eylül 1980 yılında gerçekleştirilen darbenin ardından geçen 39 yılda Alperenler her zaman vatanın milletinin yanında diyen Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Furkan Gezer açıklamalarda bulundu.

 

 

Gezer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, "5 binin üzerinde şehit verdiğimiz bu kutlu davada yaşadığımız kara gün 12 Eylül'ün 39.yılında şahadete eren ülkü neferlerimizi alçakça idam eden bu darbeye yol açan her kim varsa lanetliyorum. Ölüme bile gülerek giden, celladından helallik isteyen bu kadrolar, ağlayarak canının bağışlanmasını isteyen banka soyguncularının güttüğü hedeflerinin Moskova hayranlığı yaratmak olan hainlerle denk tutulmamalıdır. Onlar ölümden korkarken, bzi ölümü korkuttuk. Bizler dualarla güttüğümüz tertemiz davamızda bir kaç hainle çarpışmanın yolumuza leke sürülmesine izin vermedik. Bu davada nice işkenceler gören dava büyüklerimize layık olmaya çalıştık. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşlarıyla birlikte nice idamdan nice işkenceden geçtiği o dönemler bizlere ders olmalıdır. Ordu ve Polis bizim gözbebeğimizdir. Biz bu kara laneti bir kaç hainle ordumuzun ve polisimizin adını karalamayacak bilinçteyiz. Biz Orduyu başımızın tacı yaptık. Bu milletin huzurunu sağlayan mihenk taşı olan yüce ordumuz her daim göz bebeğimizdir. Bu konu asla orduyla örtüştürülmemelidir. Biz bu hainlerin Moskova sevdasını bilmekteyiz. Bu vesileyle şanlı ordumuza leke sürdürtmeyiz. Biz hainlerin korkulu rüyası Alperenler olarak ceddimize her zaman saygı duymuş onların yolundan ilerlemeyi kendimize yol bildik. Şükürler olsun ceddimizin kavgasını yaşamaya vermeye ve Kızılelma ülkümüze her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz. Bu vesile il 12 Eylül darbesini 39.yılında birkez daha lanetliyor, haksız yere şahadete eren şehitlerimize Allah'tan Rahmet diliyoruz. Varolsun Alperenler Varolsun Ülkü neferleri. Ne mutlu Türk'üm diyene".

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.