Altıparmak'tan DENİB'e ziyaret

DENİZLİ 30.08.2016 - 11:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Altıparmak'tan DENİB'e ziyaret

denizli haber / denizli 20 haber / Altıparmak'tan DENİB'e ziyaret

Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak DENİB iş adamları ile bir araya geldi.   Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, iade-i ziyaretler kapsamında Denizli ihracatına yön veren işadamlarını bünyesinde barındıran Denizli İhracatçılar Birliği’ni (DENİB) ziyaret etti.   Vali Dr. Ahmet Altıparmak, DENİB binası önünde Yönetim Kurulu Başkanı ve TİM Başkan Vekili Süleyman Kocasert, Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Memişoğlu, Ahmet Zora, İsa Dal, Ahmet Serter, Bekir Serdar Mutlubaş, Denetim Kurulu Üyesi Süreyya Çalışkan, Genel Sekreter Uğur Dayıoğlu ve Şube Müdürü Şadiye Baykent tarafından karşılandı.     Hizmet binasını gezerek Başkan Kocasert’ten bilgiler alan Vali Dr. Ahmet Altıparmak daha sonra toplantı salonunda DENİB’in faaliyetleri hakkında brifing aldı. Denizli’nin ihracatının da değerlendirildiği toplantıda ayrıca birliğin her yıl düzenlediği Ev ve Plaj Giyim Tasarım Yarışması için akademik olarak Denizli’de tasarımcı yetiştirilmesi konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.   Vali Dr. Ahmet Altıparmak son olarak ziyaretin anısına DENİB Şeref Defterini imzaladı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Altıparmak'tan DENİB'e ziyaret

Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak DENİB iş adamları ile bir araya geldi.

 

Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, iade-i ziyaretler kapsamında Denizli ihracatına yön veren işadamlarını bünyesinde barındıran Denizli İhracatçılar Birliği’ni (DENİB) ziyaret etti.

 

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, DENİB binası önünde Yönetim Kurulu Başkanı ve TİM Başkan Vekili Süleyman Kocasert, Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Memişoğlu, Ahmet Zora, İsa Dal, Ahmet Serter, Bekir Serdar Mutlubaş, Denetim Kurulu Üyesi Süreyya Çalışkan, Genel Sekreter Uğur Dayıoğlu ve Şube Müdürü Şadiye Baykent tarafından karşılandı.

 

 

Hizmet binasını gezerek Başkan Kocasert’ten bilgiler alan Vali Dr. Ahmet Altıparmak daha sonra toplantı salonunda DENİB’in faaliyetleri hakkında brifing aldı. Denizli’nin ihracatının da değerlendirildiği toplantıda ayrıca birliğin her yıl düzenlediği Ev ve Plaj Giyim Tasarım Yarışması için akademik olarak Denizli’de tasarımcı yetiştirilmesi konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Vali Dr. Ahmet Altıparmak son olarak ziyaretin anısına DENİB Şeref Defterini imzaladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.