Amatör Spor Haftası Başlıyor

SPOR 04.10.2017 - 14:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Amatör Spor Haftası Başlıyor

Denizli’de düzenlenecek Amatör Spor Haftası etkinlikleri öncesi Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde organizasyon komitesi toplandı.   Amatör Spor Haftası 9 – 15 Ekim 2017 tarihlerinde tüm yurtta kutlanacak. Denizli’de de kutlanacak olan etkinlikler öncesi organizasyon tertip kurulu Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde toplantı gerçekleştirdi.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde Amatör Spor Haftası için hazırlıkların başlamasına kısa bir süre kaldı.   SPORA GÖNÜL VERENLER BULUŞUYOR Açılış programı 9 Ekim 2017 Pazartesi günü kortej yürüyüşü ile başlıyor. Valilik önünden 15 Temmuz Şehitler Meydanına kadar bando eşliğinde gerçekleşecek yürüyüşe protokol üyeleri, sporcular, Gençlik Merkezi üyesi gençler ve amatör spora gönül verenlerin katılması bekleniyor.   SPORTİF TURNUVALAR DÜZENLENECEK Binlerce amatör sporcular ve amatör spora gönül verenlerin katılacağı etkinlikler Güreş, Okçuluk, Hemsball, Masa Tenisi, Atıcılık, Judo, Karate, Jimnastik branşlarında sportif turnuvalar ve tanıtım faaliyetleri ile devam edecek.   SPORUN EN’LERİ ÖDÜLLERİNİ ALACAK Amatör sporla dolu dolu geçecek haftanın son etkinliğinde 2017 yılında Denizli’de spora damga vuran isimler, milli sporcular ve yıl boyunca ulusal ve uluslararası organizasyonlarda ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmiş sporcular halka tanıtılarak “Sporun En’leri” ödül töreni yapılacak. Ayrıca hafta boyunca yapılan turnuvalarda dereceye giren sporculara ödülleri verilecek.

Denizli’de düzenlenecek Amatör Spor Haftası etkinlikleri öncesi Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde organizasyon komitesi toplandı.

 

Amatör Spor Haftası 9 – 15 Ekim 2017 tarihlerinde tüm yurtta kutlanacak. Denizli’de de kutlanacak olan etkinlikler öncesi organizasyon tertip kurulu Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde toplantı gerçekleştirdi.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde Amatör Spor Haftası için hazırlıkların başlamasına kısa bir süre kaldı.

 

SPORA GÖNÜL VERENLER BULUŞUYOR

Açılış programı 9 Ekim 2017 Pazartesi günü kortej yürüyüşü ile başlıyor. Valilik önünden 15 Temmuz Şehitler Meydanına kadar bando eşliğinde gerçekleşecek yürüyüşe protokol üyeleri, sporcular, Gençlik Merkezi üyesi gençler ve amatör spora gönül verenlerin katılması bekleniyor.

 

SPORTİF TURNUVALAR DÜZENLENECEK

Binlerce amatör sporcular ve amatör spora gönül verenlerin katılacağı etkinlikler Güreş, Okçuluk, Hemsball, Masa Tenisi, Atıcılık, Judo, Karate, Jimnastik branşlarında sportif turnuvalar ve tanıtım faaliyetleri ile devam edecek.

 

SPORUN EN’LERİ ÖDÜLLERİNİ ALACAK

Amatör sporla dolu dolu geçecek haftanın son etkinliğinde 2017 yılında Denizli’de spora damga vuran isimler, milli sporcular ve yıl boyunca ulusal ve uluslararası organizasyonlarda ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmiş sporcular halka tanıtılarak “Sporun En’leri” ödül töreni yapılacak. Ayrıca hafta boyunca yapılan turnuvalarda dereceye giren sporculara ödülleri verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.