Amatör Spor haftası sona erdi...

SPOR 15.10.2018 - 11:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Amatör Spor haftası sona erdi...

Kortejle başlayan, sportif etkinlikler ve yarışmalarla devam eden Amatör Spor Haftası panel ve bisiklet turu ile sona erdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, amatörlere verilen desteğin artarak süreceğini söyledi.   Amatör sporlara ilgiyi artırmak ve dikkat çekmek için 8-14 Ekim tarihlerinde kutlanan Amatör Spor Haftası geride kaldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Denizli ASKF koordinesinde yapılan etkinliklerde amatörler boy gösterdi.       KORTEJLE BAŞLADI, BİSİKLET TURUYLA BİTTİ 8 Ekim Pazartesi günü sporcular, protokol ve amatör spora gönül verenlerin katıldığı kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlikler hafta boyunca devam etti. Avmler ve 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında sportif gösterilerini sergileyen amatör sporcular, izleyenler tarafından alkışlandı.     SPORUN ÖNEMLİ İSİMLERİ PANELDE BULUŞTU Denizli’nin yetiştirdiği ve önemli başarılara imza atan milli Atlet Alperen Acet ve Horozkentsporlu Milli Futbolcu Mesude Alayont, Denizlisporlu futbolcu Recep Niyaz ile Süper Lig Hakemi Ümit Öztürk, PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen panelde tecrübelerini paylaştı. Amatörlükten Profesyonelliğe giden yolda hikayelerini paylaşan konuşmacılar panelin sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.     14 Ekim Pazar günü haftanın son etkinliğinde bisiklet severler şehir içi bisiklet turunda buluştu. Sabah saatlerinde Büyükşehir Belediye önünden başlayan tur, Denizli Lisesi – Açıkhava Tiyatrosu -Demokrasi Meydanı – İncilipınar – İstiklal - 15 Temmuz Şehitler Meydanı güzergahında yapıldı.     AMATÖRLERE DESTEK SÜRECEK Amatör sporun konuşulduğu güzel bir haftayı geride bıraktıklarını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, spor sayesinde toplumda ve özellikle gençlerde milli bir spor kültürünün geliştiğini görmekten mutluluk duyduklarını, amatörlere verilen desteğin her zaman artarak devam edeceğini söyledi.  

Kortejle başlayan, sportif etkinlikler ve yarışmalarla devam eden Amatör Spor Haftası panel ve bisiklet turu ile sona erdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, amatörlere verilen desteğin artarak süreceğini söyledi.

 

Amatör sporlara ilgiyi artırmak ve dikkat çekmek için 8-14 Ekim tarihlerinde kutlanan Amatör Spor Haftası geride kaldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Denizli ASKF koordinesinde yapılan etkinliklerde amatörler boy gösterdi.  

 

 

KORTEJLE BAŞLADI, BİSİKLET TURUYLA BİTTİ

8 Ekim Pazartesi günü sporcular, protokol ve amatör spora gönül verenlerin katıldığı kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlikler hafta boyunca devam etti. Avmler ve 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında sportif gösterilerini sergileyen amatör sporcular, izleyenler tarafından alkışlandı.

 

 

SPORUN ÖNEMLİ İSİMLERİ PANELDE BULUŞTU

Denizli’nin yetiştirdiği ve önemli başarılara imza atan milli Atlet Alperen Acet ve Horozkentsporlu Milli Futbolcu Mesude Alayont, Denizlisporlu futbolcu Recep Niyaz ile Süper Lig Hakemi Ümit Öztürk, PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen panelde tecrübelerini paylaştı. Amatörlükten Profesyonelliğe giden yolda hikayelerini paylaşan konuşmacılar panelin sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

14 Ekim Pazar günü haftanın son etkinliğinde bisiklet severler şehir içi bisiklet turunda buluştu. Sabah saatlerinde Büyükşehir Belediye önünden başlayan tur, Denizli Lisesi – Açıkhava Tiyatrosu -Demokrasi Meydanı – İncilipınar – İstiklal - 15 Temmuz Şehitler Meydanı güzergahında yapıldı.

 

 

AMATÖRLERE DESTEK SÜRECEK

Amatör sporun konuşulduğu güzel bir haftayı geride bıraktıklarını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, spor sayesinde toplumda ve özellikle gençlerde milli bir spor kültürünün geliştiğini görmekten mutluluk duyduklarını, amatörlere verilen desteğin her zaman artarak devam edeceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.