Ambulans çıkışına park eden otomobil yüzünden çıkamadı

DENİZLİ 12.03.2018 - 10:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ambulans çıkışına park eden otomobil yüzünden çıkamadı

Denizli Devlet Hastanesi’nde bu sabah pes dedirtecek bir olay yaşandı. Ambulans çıkışına park edilen araç nedeniyle ambulans çıkış yapamadı.   Olay bu sabah Denizli Devlet Hastanesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir sürücü otomobilini ambulans çıkışının önüne park etmiş şekilde bıraktı. Ne zaman bıraktığı bilinmeyen otomobilin sahibine ulaşılmaya çalışıldı. 112 Acil Servis ambulansı görev için çıkmak için hareket etek istedi ama çıkış bariyerinin önüne park edilmiş araç nedeniyle çıkamadı.   Araç sürücüsüne ulaşılmaya çalışıldı. Bir türlü ulaşılamayan sürücü yüzünden ambulans beklemek zorunda kaldı.  Hastane güvenliklerinin anons yapmasına rağmen ulaşılamayan sürücüyü daha sonra polis ekiplerine bilgi verilmesi ile araç sahibine ulaşıldı. Bir süre sonra çıkıp gelen araç sürücüsü otomobili çekince ambulans çıkış yapabildi.   Hastane güvenliğinden bir görevli, bu durumla sürekli karşılaşıyoruz. Tarafımızdan cezai işlem yapılamadığı gibi, araca dokunamıyoruz bile, bu yüzden en son çare polis ekiplerine haber veriyoruz. Bu şekilde sorunu çözmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmaları özellikle hayat memat meselesi olan hastanelerde daha dikkatli davranmalarını ümit ediyoruz” dedi.   Olaya şahit olan Ahmet A. isimli bir vatandaş olay anını fotoğraflayarak sosyal medyada paylaştı. Paylaşımın altına vatandaşlar tarafında otomobil sürücüsüne tepki yağdı.

Denizli Devlet Hastanesi’nde bu sabah pes dedirtecek bir olay yaşandı. Ambulans çıkışına park edilen araç nedeniyle ambulans çıkış yapamadı.

 

Olay bu sabah Denizli Devlet Hastanesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir sürücü otomobilini ambulans çıkışının önüne park etmiş şekilde bıraktı. Ne zaman bıraktığı bilinmeyen otomobilin sahibine ulaşılmaya çalışıldı. 112 Acil Servis ambulansı görev için çıkmak için hareket etek istedi ama çıkış bariyerinin önüne park edilmiş araç nedeniyle çıkamadı.

 

Araç sürücüsüne ulaşılmaya çalışıldı. Bir türlü ulaşılamayan sürücü yüzünden ambulans beklemek zorunda kaldı.  Hastane güvenliklerinin anons yapmasına rağmen ulaşılamayan sürücüyü daha sonra polis ekiplerine bilgi verilmesi ile araç sahibine ulaşıldı. Bir süre sonra çıkıp gelen araç sürücüsü otomobili çekince ambulans çıkış yapabildi.

 

Hastane güvenliğinden bir görevli, bu durumla sürekli karşılaşıyoruz. Tarafımızdan cezai işlem yapılamadığı gibi, araca dokunamıyoruz bile, bu yüzden en son çare polis ekiplerine haber veriyoruz. Bu şekilde sorunu çözmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmaları özellikle hayat memat meselesi olan hastanelerde daha dikkatli davranmalarını ümit ediyoruz” dedi.

 

Olaya şahit olan Ahmet A. isimli bir vatandaş olay anını fotoğraflayarak sosyal medyada paylaştı. Paylaşımın altına vatandaşlar tarafında otomobil sürücüsüne tepki yağdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.