Ambulans şoförü Yüksel Güzel, koronavirüsten hayatını kaybetti

YAŞAM 12.12.2020 - 11:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Ambulans şoförü Yüksel Güzel, koronavirüsten hayatını kaybetti

Denizli’de koronavirüs salgının kısıtlama sonrası yüzde 25 oranında düşmesine rağmen ölümler devam ediyor. Yeni emekli olan ambulans şoförü Yüksel Güzel, koronavirüs nedeniyle bugün hayatını kaybetti.   Daha önceleri Denizli Devlet Hastanesi’nde, ardından son görev yeri Sarayköy Devlet Hastanesi’nde ambulans şoförü olarak görev yapan Yüksel Güzel, yakalandığı koronavirüs hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü özel bir hastanede bugün hayatını kaybetti.   Sağlık Bakanlığı’nın, sağlık çalışanlarının emekli ve istifalarının durdurulma kararından kısa süre önce emekli olan Güzel, Kovid-19 test sonucunun pozitif çıkması sonucu özel bir hastanede tedavi altına alındı. Güzel yapılan tedavilere cevap vermeyerek bugün hayatını kaybetti. Sağlık camiasında ve çevresinde çok sevilen Güzel’in ölüm haberi ailesi, akrabaları ve sağlık camiasında büyük üzüntü ile karşılandı.   Güzel’in cenazesi, Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nün belirleyeceği saatte bugün Gerzele mahalle camide kılınacak cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığı’nda toprağa verilmesi bekleniyor.

Denizli’de koronavirüs salgının kısıtlama sonrası yüzde 25 oranında düşmesine rağmen ölümler devam ediyor. Yeni emekli olan ambulans şoförü Yüksel Güzel, koronavirüs nedeniyle bugün hayatını kaybetti.

 

Daha önceleri Denizli Devlet Hastanesi’nde, ardından son görev yeri Sarayköy Devlet Hastanesi’nde ambulans şoförü olarak görev yapan Yüksel Güzel, yakalandığı koronavirüs hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü özel bir hastanede bugün hayatını kaybetti.

 

Sağlık Bakanlığı’nın, sağlık çalışanlarının emekli ve istifalarının durdurulma kararından kısa süre önce emekli olan Güzel, Kovid-19 test sonucunun pozitif çıkması sonucu özel bir hastanede tedavi altına alındı. Güzel yapılan tedavilere cevap vermeyerek bugün hayatını kaybetti. Sağlık camiasında ve çevresinde çok sevilen Güzel’in ölüm haberi ailesi, akrabaları ve sağlık camiasında büyük üzüntü ile karşılandı.

 

Güzel’in cenazesi, Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nün belirleyeceği saatte bugün Gerzele mahalle camide kılınacak cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığı’nda toprağa verilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.