Ampute takımından anlamlı klip

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2018 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ampute takımından anlamlı klip

Denizli Engelli Spor Derneği Ampute Futbol Takımı tarafından hazırlanan "Biz Kendimize Engel Olmuyoruz Siz De Olmayın" temalı video, sosyal medyada büyük ilgi gördü.    Ampute 1. Lig'de Denizli'yi temsil eden Denizli Engelli Spor Derneği Ampute Futbol Takımı'nın taraftar desteği için hazırladığı video büyük beğeni topladı. Zor şartlarda ampute futbolunu Denizli'de yaşatmaya çalıştıklarını belirten Kulüp Başkanı Ramazan Altuğ, "Biz kendimize engel olmuyoruz siz de olmayın" videosunun büyük beğeni topladığına dikkat çekti.      Özellikle iç saha maçlarında Denizlilerin kendilerini izlemeye gelmesini isteyen Ramazan Altuğ, dikkat çekmek amacı ile böyle bir video hazırlamayı düşündüklerini söyledi. Olumlu tepkiler aldıklarını belirten Altuğ, sosyal medyadaki ilginin maçlarda da olmasını istiyor. 

Denizli Engelli Spor Derneği Ampute Futbol Takımı tarafından hazırlanan "Biz Kendimize Engel Olmuyoruz Siz De Olmayın" temalı video, sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

 


Ampute 1. Lig'de Denizli'yi temsil eden Denizli Engelli Spor Derneği Ampute Futbol Takımı'nın taraftar desteği için hazırladığı video büyük beğeni topladı. Zor şartlarda ampute futbolunu Denizli'de yaşatmaya çalıştıklarını belirten Kulüp Başkanı Ramazan Altuğ, "Biz kendimize engel olmuyoruz siz de olmayın" videosunun büyük beğeni topladığına dikkat çekti. 

 

 


Özellikle iç saha maçlarında Denizlilerin kendilerini izlemeye gelmesini isteyen Ramazan Altuğ, dikkat çekmek amacı ile böyle bir video hazırlamayı düşündüklerini söyledi. Olumlu tepkiler aldıklarını belirten Altuğ, sosyal medyadaki ilginin maçlarda da olmasını istiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.