Anafartalar'a alt yapı müjdesi

DENİZLİ 16.02.2018 - 11:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Anafartalar'a alt yapı müjdesi

Benim Mahallem projesine kapsamında Anafartalar ve Fatih mahallelerinde ikamet eden kadınlarla bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapısı biten Fatih Mahallesi'nde üst yapı çalışmalarının devam ettiğini, Anafartalar Mahallesi’nde ise bu yıl altyapı çalışmalarına başlanacağının müjdesini verdi.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi’nin sürdürdüğü “Benim Mahallem” projesi kapsamında Anafartalar ve Fatih Mahallesi'nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Servergazi Parkı'nda düzenlenen etkinliğe, Başkan Osman Zolan'ın yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci,  Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve kadınlar katıldı. Başkan Zolan, kent merkezindeki 10 mahallede tamamladıkları alt yapıya değinerek, "Maalesef bu bölgelerdeki altyapımız çok kötü durumdaydı. 40-50 yıl önce yapılmış alt yapı hatları küflenmiş, 1 metrelik boruda 15-20 tane delik bulunan yerler vardı. İçme suyu hatlarına 100 bin metreküp su veriyorsunuz, 40 bin metreküpü eve ulaşıyor, 60 bini boşa gidiyordu. Belediye Başkanı olarak bunları görüp harekete geçmeseydim, doğru olur muydu? Bir şehirde altyapı yoksa o şehrin üst yapısında ne olursa olsun, yok hükmündedir” diye konuştu.   Alt yapısı tamamlanan bölgeler 100 yıl alt yapı çalışması görmeyecek   Alt yapısı tamamlanan Fatih Mahallesi'nde artık yağmur suyunun ayrı hattı bulunduğunu, tıkanmalardan dolayı evleri su basmayacağını anlatan Başkan Osman Zolan, " Alt yapısını tamamladığımız bölgeler artık 100 yıl alt yapı çalışması görmeyecek. İnşallah bu yıl içinde bu güzellikleri Anafartalar mahallemizde de yapacağız" dedi. Denizli'de hayata geçirdikleri projeleri tek tek anlatan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Allah'ım sizlerden razı olsun bizlere hep destek veriyorsunuz. Biz de sizin verdiğiniz emanete sahip çıkmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."    

Benim Mahallem projesine kapsamında Anafartalar ve Fatih mahallelerinde ikamet eden kadınlarla bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapısı biten Fatih Mahallesi'nde üst yapı çalışmalarının devam ettiğini, Anafartalar Mahallesi’nde ise bu yıl altyapı çalışmalarına başlanacağının müjdesini verdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi’nin sürdürdüğü “Benim Mahallem” projesi kapsamında Anafartalar ve Fatih Mahallesi'nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Servergazi Parkı'nda düzenlenen etkinliğe, Başkan Osman Zolan'ın yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci,  Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve kadınlar katıldı. Başkan Zolan, kent merkezindeki 10 mahallede tamamladıkları alt yapıya değinerek, "Maalesef bu bölgelerdeki altyapımız çok kötü durumdaydı. 40-50 yıl önce yapılmış alt yapı hatları küflenmiş, 1 metrelik boruda 15-20 tane delik bulunan yerler vardı. İçme suyu hatlarına 100 bin metreküp su veriyorsunuz, 40 bin metreküpü eve ulaşıyor, 60 bini boşa gidiyordu. Belediye Başkanı olarak bunları görüp harekete geçmeseydim, doğru olur muydu? Bir şehirde altyapı yoksa o şehrin üst yapısında ne olursa olsun, yok hükmündedir” diye konuştu.

 

Alt yapısı tamamlanan bölgeler 100 yıl alt yapı çalışması görmeyecek

 

Alt yapısı tamamlanan Fatih Mahallesi'nde artık yağmur suyunun ayrı hattı bulunduğunu, tıkanmalardan dolayı evleri su basmayacağını anlatan Başkan Osman Zolan, " Alt yapısını tamamladığımız bölgeler artık 100 yıl alt yapı çalışması görmeyecek. İnşallah bu yıl içinde bu güzellikleri Anafartalar mahallemizde de yapacağız" dedi. Denizli'de hayata geçirdikleri projeleri tek tek anlatan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Allah'ım sizlerden razı olsun bizlere hep destek veriyorsunuz. Biz de sizin verdiğiniz emanete sahip çıkmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.