Ankara asfaltında kaza!

ASAYİŞ 22.01.2019 - 11:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ankara asfaltında kaza!

Denizli Pamukkale İlçesi’nde meydana gelen tek taraflı kazada kontrolden çıkan hafif ticari araç metrelerce sürüklendikten sonra yan yatmış şekilde durabildi.   Edinilen bilgiye göre; dün akşam Ankara Asfaltı üzerinde meydana gelen tek taraflı kazada, Ümit C. yönetimindeki  20 AZC 54 plakalı bir tekstil aksesuarları firmasına ait hafif ticari araç direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazada araç metrelerce sürüklendikten sonra yan yatmış vaziyette durabildi.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sürücü kazayı yaralı olarak atlattı. Araç içinden çıkarılan sürücü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulanla hastaneye kaldırıldı. Sürücünün durumunun iyi olduğu belirtildi.   Kazayla  ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli Pamukkale İlçesi’nde meydana gelen tek taraflı kazada kontrolden çıkan hafif ticari araç metrelerce sürüklendikten sonra yan yatmış şekilde durabildi.

 

Edinilen bilgiye göre; dün akşam Ankara Asfaltı üzerinde meydana gelen tek taraflı kazada, Ümit C. yönetimindeki  20 AZC 54 plakalı bir tekstil aksesuarları firmasına ait hafif ticari araç direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazada araç metrelerce sürüklendikten sonra yan yatmış vaziyette durabildi.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sürücü kazayı yaralı olarak atlattı. Araç içinden çıkarılan sürücü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulanla hastaneye kaldırıldı. Sürücünün durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Kazayla  ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.