Ankaralılar Teahome Bitki Çaylarını Çok Sevdi

YAŞAM 16.11.2016 - 07:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ankaralılar Teahome Bitki Çaylarını Çok Sevdi

denizli haber / denizli 20 haber / Ankaralılar Teahome Bitki Çaylarını Çok Sevdi

 Ankara Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde bu yıl 9. kez Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri düzenlendi.   Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından açılan stantta Aydın ve Muğla’nın yöresel ürünleriyle birlikte Denizli’nin Çal ilçesine bağlı Belevi Mahallesi’nde iyi tarım uygulamasıyla yetiştirilen ve ‘Teahome’ markasıyla satışa sunulan bitki çaylarının tadım ve tanıtımı da yapıldı.   Ege Bölgesi’nin güzellikleri ve bölgede yapılan çalışmaların anlatıldığı 4 günlük organizasyonda, Ankara ve çevre illerden gelen vatandaşlar, Ege’nin eşsiz doğası, turizmi sanatı, sosyal ve kültürel hayatı, ticaret ve sanayisini yakından görerek Ankara’da Ege havasını yaşadılar.
denizli haber / denizli 20 haber / Ankaralılar Teahome Bitki Çaylarını Çok Sevdi

 Ankara Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde bu yıl 9. kez Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri düzenlendi.

 

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından açılan stantta Aydın ve Muğla’nın yöresel ürünleriyle birlikte Denizli’nin Çal ilçesine bağlı Belevi Mahallesi’nde iyi tarım uygulamasıyla yetiştirilen ve ‘Teahome’ markasıyla satışa sunulan bitki çaylarının tadım ve tanıtımı da yapıldı.

 

Ege Bölgesi’nin güzellikleri ve bölgede yapılan çalışmaların anlatıldığı 4 günlük organizasyonda, Ankara ve çevre illerden gelen vatandaşlar, Ege’nin eşsiz doğası, turizmi sanatı, sosyal ve kültürel hayatı, ticaret ve sanayisini yakından görerek Ankara’da Ege havasını yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.