Annesinden helallik isteyen genç gardiyan canına kıydı

27.08.2018 - 18:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Annesinden helallik isteyen genç gardiyan canına kıydı

Denizli’nin Honaz İlçesi'nde eşinden yeni ayrılan 1 çocuk babası gardiyan geçirdiği bunalım sonucu tabancasıyla intihar etti.   Alınan bilgilere göre Denizli’nin Honaz İlçesi, Gürlek Mahallesinde Kocabaş cezaevinde gardiyanlık yapan Mustafa Sarı (25), durduk yerde hiç bir şey yokken annesinden helallik isteyerek odasına geçti. Anne ve kardeşleri Mustafa Sarı'nın durumundan şüphelenerek odasına girdi. Ailesi odaya girdiğinde Sarı’nın elinde tüfek olduğunu fark etti. Anne ve kardeşleri genç adamın elinden zorla tüfeği aldı. Her şey normale döndü derken genç adam kimsenin beklemediği bir şey yaparak odasına giderek bu kez tabanca ile kafasına ateş ederek intihar etti. Ailesi hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri başından ağır yaralanan gardiyana hemen müdahale etti. Ama genç adam kurtarılamadı. Bir süre önce boşanan ve bir çocuk sahibi olan gardiyan Mustafa Sarı’nın ölüm haberi tüm yakınlarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Olayla ilgili Jandarma soruşturma başlattı.  

Denizli’nin Honaz İlçesi'nde eşinden yeni ayrılan 1 çocuk babası gardiyan geçirdiği bunalım sonucu tabancasıyla intihar etti.
 

Alınan bilgilere göre Denizli’nin Honaz İlçesi, Gürlek Mahallesinde Kocabaş cezaevinde gardiyanlık yapan Mustafa Sarı (25), durduk yerde hiç bir şey yokken annesinden helallik isteyerek odasına geçti. Anne ve kardeşleri Mustafa Sarı'nın durumundan şüphelenerek odasına girdi. Ailesi odaya girdiğinde Sarı’nın elinde tüfek olduğunu fark etti. Anne ve kardeşleri genç adamın elinden zorla tüfeği aldı. Her şey normale döndü derken genç adam kimsenin beklemediği bir şey yaparak odasına giderek bu kez tabanca ile kafasına ateş ederek intihar etti. Ailesi hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri başından ağır yaralanan gardiyana hemen müdahale etti. Ama genç adam kurtarılamadı. Bir süre önce boşanan ve bir çocuk sahibi olan gardiyan Mustafa Sarı’nın ölüm haberi tüm yakınlarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu.

Olayla ilgili Jandarma soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.