Antalya-İzmir Yolunda Rutin Bakım Çalışması

DENİZLİ 27.12.2019 - 12:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Antalya-İzmir Yolunda Rutin Bakım Çalışması

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Üçgen Köprülü Kavşaklarının Antalya-İzmir gidiş güzergahında rutin bakım çalışmaları yapacak. Söz konusu güzergahın hafta sonu trafiğe kapatılacağı açıklanırken, alternatif yol olarak ise Zeybek Köprülü Kavşağı kullanılacak.   Denizli Büyükşehir Belediyesi, İzmir-Antalya-Ankara karayollarının kesişim noktasında bulunan Üçgen Köprülü Kavşaklarının Antalya-İzmir gidiş istikametinde rutin bakım çalışması yapacak. Vatandaşların can ve mal güvenliği için söz konusu güzergahın 28 Aralık 2019 Cumartesi ve 29 Aralık 2019 Pazar günlerinde trafiğe kapatılacağı açıklandı. 30 Aralık 2019 Pazartesi günü trafiğe tekrar açılacak yolun rutin bakımı sırasında alternatif güzergah olarak ise Zeybek Köprülü Kavşağı belirlendi. İki gün sürecek bakım çalışması boyunca sürücü ve yayaların bölgedeki trafik işaret ve işaretçilerine önemle dikkat etmeleri istenirken, Üçgen Köprülü Kavşaklarının diğer tüm güzergahlarındaki geçişlerin açık olacağı ifade edildi.          

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Üçgen Köprülü Kavşaklarının Antalya-İzmir gidiş güzergahında rutin bakım çalışmaları yapacak. Söz konusu güzergahın hafta sonu trafiğe kapatılacağı açıklanırken, alternatif yol olarak ise Zeybek Köprülü Kavşağı kullanılacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, İzmir-Antalya-Ankara karayollarının kesişim noktasında bulunan Üçgen Köprülü Kavşaklarının Antalya-İzmir gidiş istikametinde rutin bakım çalışması yapacak. Vatandaşların can ve mal güvenliği için söz konusu güzergahın 28 Aralık 2019 Cumartesi ve 29 Aralık 2019 Pazar günlerinde trafiğe kapatılacağı açıklandı. 30 Aralık 2019 Pazartesi günü trafiğe tekrar açılacak yolun rutin bakımı sırasında alternatif güzergah olarak ise Zeybek Köprülü Kavşağı belirlendi. İki gün sürecek bakım çalışması boyunca sürücü ve yayaların bölgedeki trafik işaret ve işaretçilerine önemle dikkat etmeleri istenirken, Üçgen Köprülü Kavşaklarının diğer tüm güzergahlarındaki geçişlerin açık olacağı ifade edildi.  

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.