Antalyaspor kafilesine Denizli'de saldırı!

DENİZLİ 29.01.2018 - 08:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Antalyaspor kafilesine Denizli'de saldırı!

Süper Lig’in 19.haftasında Akhisarspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Antalyaspor kafilesi, dönüş yolunda Denizli’de saldırıya uğradı.   Denizli’de, Antalyaspor’lu taraftarları taşıyan takım otobüsüne kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan taşlı saldırıda yaralanan olmazken, otobüste maddi hasar oluştu.   Olay, dün akşam saat 20.45 sıralarında şehir merkezinde meydana geldi. Antalyasporlu oyuncuları taşıyan otobüs, Akhisarspor maçı sonrası Antalya'ya dönerken Denizli şehir merkezindeki kırmızı ışıklarda dururken kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanan olmazken otobüsün camları kırıldı. Otobüsteki taraftarların ihbarı üzerine gelen polis, otobüse şehir çıkışına kadar Antalyaspor'lu taraftarlara refakat etti. Öte yandan polis, saldırganları yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, Antalyaspor yöneticilerinin olayla ilgili herhangi bir şikayette bulunmadıkları öğrenildi.   DENİZLİSPOR’DAN AÇIKLAMA Denizlispor Kulüp Yönetimi, olayla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, Bu akşam saatlerinde yaşanan üzücü olayla ilgili olarak öncelikle Antalyaspor kafilesine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, olayın Denizlispor Kulübü ile bir ilgisi bulunmadığı belirtildi.   Kendini bilmez bir kaç şahsın gerçekleştirdiği bu kabul edilemez olayı esefle kınıyor, bu zihniyete sahip olan kişilerin Denizlispor taraftarı olamayacağını bilmenizi istiyoruz. Yaşanan bu olaya spora leke düşürmüştür. Denizli İl Emniyet Müdürlüğümüzün bu kabul edilemez eylemi gerçekleştiren şahısları ivedi bir şekilde bulup, gereken işlemleri yapacağından eminiz” denildi.    

Süper Lig’in 19.haftasında Akhisarspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Antalyaspor kafilesi, dönüş yolunda Denizli’de saldırıya uğradı.

 

Denizli’de, Antalyaspor’lu taraftarları taşıyan takım otobüsüne kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan taşlı saldırıda yaralanan olmazken, otobüste maddi hasar oluştu.

 

Olay, dün akşam saat 20.45 sıralarında şehir merkezinde meydana geldi. Antalyasporlu oyuncuları taşıyan otobüs, Akhisarspor maçı sonrası Antalya'ya dönerken Denizli şehir merkezindeki kırmızı ışıklarda dururken kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanan olmazken otobüsün camları kırıldı. Otobüsteki taraftarların ihbarı üzerine gelen polis, otobüse şehir çıkışına kadar Antalyaspor'lu taraftarlara refakat etti. Öte yandan polis, saldırganları yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, Antalyaspor yöneticilerinin olayla ilgili herhangi bir şikayette bulunmadıkları öğrenildi.

 

DENİZLİSPOR’DAN AÇIKLAMA

Denizlispor Kulüp Yönetimi, olayla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, Bu akşam saatlerinde yaşanan üzücü olayla ilgili olarak öncelikle Antalyaspor kafilesine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, olayın Denizlispor Kulübü ile bir ilgisi bulunmadığı belirtildi.

 

Kendini bilmez bir kaç şahsın gerçekleştirdiği bu kabul edilemez olayı esefle kınıyor, bu zihniyete sahip olan kişilerin Denizlispor taraftarı olamayacağını bilmenizi istiyoruz. Yaşanan bu olaya spora leke düşürmüştür. Denizli İl Emniyet Müdürlüğümüzün bu kabul edilemez eylemi gerçekleştiren şahısları ivedi bir şekilde bulup, gereken işlemleri yapacağından eminiz” denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.