Araba almak için gittiği Niğde'de 30 bin lirasını çaldırdı

ASAYİŞ 17.02.2020 - 08:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Araba almak için gittiği Niğde'de 30 bin lirasını çaldırdı

Denizli’den araba almak için Niğde’ye giden Erkan Görgen, aldığı arabada bıraktığı 30 bin lirasını çaldırdı. Araçtan paraları çalan iki şüpheli gözaltına alındı.   Otomobil satın almak üzere Denizli'den Niğde'ye giden Erkan Görgen, önceden irtibat kurduğu R.E. ile buluştu. Görgen, yanında getirdiği 30 bin lirasını satın aldığı aracın içine bırakarak R.E. ile sigorta işlemlerini yaptırmaya gitti. İşlerini hallettikten sonra otomobile geri döndüğünde adeta şok yaşadı. Araçta bıraktığı parasını bulamayan Görgen, polise giderek şikayette bulundu.   Şikayet üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, R.E'nin arkadaşları olan Ç.O. ve V.E'nin parayı çaldıklarını tespit etti. Ekiplerin çalışması sonucu Ç.O ve V.E. belirlenen adreste kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.   Araçtan çalınan 30 bin lira Erkan Görgen’e teslim edildi.

Denizli’den araba almak için Niğde’ye giden Erkan Görgen, aldığı arabada bıraktığı 30 bin lirasını çaldırdı. Araçtan paraları çalan iki şüpheli gözaltına alındı.

 

Otomobil satın almak üzere Denizli'den Niğde'ye giden Erkan Görgen, önceden irtibat kurduğu R.E. ile buluştu. Görgen, yanında getirdiği 30 bin lirasını satın aldığı aracın içine bırakarak R.E. ile sigorta işlemlerini yaptırmaya gitti. İşlerini hallettikten sonra otomobile geri döndüğünde adeta şok yaşadı. Araçta bıraktığı parasını bulamayan Görgen, polise giderek şikayette bulundu.

 

Şikayet üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, R.E'nin arkadaşları olan Ç.O. ve V.E'nin parayı çaldıklarını tespit etti. Ekiplerin çalışması sonucu Ç.O ve V.E. belirlenen adreste kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

 

Araçtan çalınan 30 bin lira Erkan Görgen’e teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.