Araç muayene istasyonunda 1 milyonluk vurgun

ASAYİŞ 24.09.2019 - 09:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Araç muayene istasyonunda 1 milyonluk vurgun

Denizli’nin Çivril İlçesi'nde araç muayene istasyonu TÜVTURK kasasında 1 Milyon açık çıkınca  1 kişi gözaltına alındı.   Yeşilcivrilgazetesi.com’un haberine göre, Araç muayene ev kontrol istasyonu TÜVTURK Çivril şubesinde görevli bir kişinin gözaltına alındığı iddia edildi.   Firmanın merkezinde yapılan kontrollerde Çivril şubesinin hesaplarında bir açık olduğu ortaya çıktı. Polise yapılan ihbarla işyerine giden polis yaptığı incelemede şube hesaplarında 1 Milyon 143 Bin lira açık olduğunu belirledi. Yapılan ilk incelemeden sonra şube müdürü gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.   Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Denizli’nin Çivril İlçesi'nde araç muayene istasyonu TÜVTURK kasasında 1 Milyon açık çıkınca  1 kişi gözaltına alındı.

 

Yeşilcivrilgazetesi.com’un haberine göre, Araç muayene ev kontrol istasyonu TÜVTURK Çivril şubesinde görevli bir kişinin gözaltına alındığı iddia edildi.

 

Firmanın merkezinde yapılan kontrollerde Çivril şubesinin hesaplarında bir açık olduğu ortaya çıktı. Polise yapılan ihbarla işyerine giden polis yaptığı incelemede şube hesaplarında 1 Milyon 143 Bin lira açık olduğunu belirledi. Yapılan ilk incelemeden sonra şube müdürü gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

 

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.