Araç Trenle Çarpıştı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2017 - 10:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Araç Trenle Çarpıştı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesinde 25.ci Cadde’de hemzemin geçidinde araç yolcu trenine çarpması neticesinde bir şahıs yaralandı.

Kaza, Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi 25. ci Cadde’de hemzemin geçidinde oldu. Edinilen bilgilere göre, İkinci Sanayi Sitesinden Bakırlı kavşağı istikametine seyir halinde olan Hüseyin Uruk (34), idaresindeki 45 KA 3270 plakalı araç, kapalı olan bariyerlere çarparak geçide giriyor sonra Söke-Denizli seferini yapmakta olan yolcu trenine çarparak durabildi.  Kaza sebebiyle savrularak, uyarı levhasına çarpan araç sürücüsü 34 yaşındaki Uruk, yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri gönderildi. araç da sıkışan sürücü Uruk, sağlık ekiplerin ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kaza sebebiyle bir zaman duran yolcu treni yoluna devam etti. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesinde 25.ci Cadde’de hemzemin geçidinde araç yolcu trenine çarpması neticesinde bir şahıs yaralandı.

Kaza, Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi 25. ci Cadde’de hemzemin geçidinde oldu. Edinilen bilgilere göre, İkinci Sanayi Sitesinden Bakırlı kavşağı istikametine seyir halinde olan Hüseyin Uruk (34), idaresindeki 45 KA 3270 plakalı araç, kapalı olan bariyerlere çarparak geçide giriyor sonra Söke-Denizli seferini yapmakta olan yolcu trenine çarparak durabildi. 


Kaza sebebiyle savrularak, uyarı levhasına çarpan araç sürücüsü 34 yaşındaki Uruk, yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri gönderildi. araç da sıkışan sürücü Uruk, sağlık ekiplerin ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.


Kaza sebebiyle bir zaman duran yolcu treni yoluna devam etti.


Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.