Araç yayaya çarptı; 1 kişi ağır yaralandı

ASAYİŞ 20.04.2017 - 15:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Araç yayaya çarptı; 1 kişi ağır yaralandı

Denizli-Antalya karayolunda seyir halinde giden otomobil karşıdan karşıya geçmek isteyen bir yayaya çarptı.

Edinilen bilgiye göre Kaza Denizli-Antalya karayolu Bağbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Karşıdan karşıya geçmek isteyen kadına seyir halindeki bir otomobil çarptı.  Korkunç kazada aracın ön tarafı çöktü, Çarpmanın etkisiyle talihsiz yaya havaya fırladığı öğrenildi.Kaza sonucu  ağır yaralanan kadın çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen trafik polisleri ve 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.Olayın olduğu yerde 2017 içerisindeki 3. Yaya kazası vakasıydı orada yaşayan halkın istediği ise bir geçit yapılması. Polis kazayla ilgili araştırmanın ardından soruşturma başlattı.     Foto; Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu
Denizli-Antalya karayolunda seyir halinde giden otomobil karşıdan karşıya geçmek isteyen bir yayaya çarptı.

Edinilen bilgiye göre Kaza Denizli-Antalya karayolu Bağbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Karşıdan karşıya geçmek isteyen kadına seyir halindeki bir otomobil çarptı.  Korkunç kazada aracın ön tarafı çöktü, Çarpmanın etkisiyle talihsiz yaya havaya fırladığı öğrenildi.Kaza sonucu  ağır yaralanan kadın çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen trafik polisleri ve 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.Olayın olduğu yerde 2017 içerisindeki 3. Yaya kazası vakasıydı orada yaşayan halkın istediği ise bir geçit yapılması.

Polis kazayla ilgili araştırmanın ardından soruşturma başlattı.
 

 

Foto; Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.