Aracı ile çarptığı öğrenciyi bırakıp kaçtı

DENİZLİ 17.03.2017 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Aracı ile çarptığı öğrenciyi bırakıp kaçtı

Denizli Pamukkale İlçesi'nde okul çıkışı aracı ile 6. sınıf öğrencisi S.E.Ç'ye çarptıktan sonra kaçan bayan sürücüye tepkiler yağdı.

Olay dün akşam üzeri saat 19.00 sularında  İstiklal Sağlık Ocağı önünde meydana geldi. Merkez Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi S.E.Ç isimli öğrenci okul çıkışı eve giderken, sürücüsünün bayan olduğu belirtilen kişi tarafında aracı ile çarptı. Yaşanan kaza sonrası panik yaşayan bayan sürücü küçük öğrenciyi o şekilde bırakıp kaçtığı iddia edildi. Meydana gelen kazada S.E.Ç. hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede kolunda  sorun olduğu, Tomoğrafi raporunun ardından sonucu belli olacağı belirtildi. Olayı gören S.E.Ç'nin abisi bir apartman önüne park eden aracın fotoğrafını çekti.   SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI   Minik öğrenci S.E.Ç'nin annesi S.Ç sosyal medya hesabından aracın ve kızının olay sonrası fotoğrafları ile birlikte Denizli Trafik Grubu'nda yaptığı paylaşımda," Kızıma okul çıkışı çarpıp kaçan bu aracın sahibine sesleniyorum, 'Mutlumusun' dedi. Paylaşımın ardından diğer yüzlerce  sürücü ve vatandaşlar geçmiş olsun dileklerini iletirken, minik öğrenciye çarpan sürücüye tepki gösterdi.   Haber merkezimizin görüştüğü anne S.Ç. aracı ile çarpıp kaçan sürücünün sebep olduğu olayda yaralanan kızının hastaneden raporlarını bugün 14.30'da alacağını ve rapordan sonra şikayetçi olacağını belirtti. Kaza sonrası birşey olmamış gibi aracını bir apartman önüne park eden duyarsız sürücünün kim olduğunu bilmediklerini, sadece bayan olduğunu ve aracının bilgilerini polise verdiklerini dile getiren anne S.Ç. gelişmeleri bugün karakoldan öğreneceklerini söyledi.   FOTO/ Denizli Trafik Grubu
Denizli Pamukkale İlçesi'nde okul çıkışı aracı ile 6. sınıf öğrencisi S.E.Ç'ye çarptıktan sonra kaçan bayan sürücüye tepkiler yağdı.

Olay dün akşam üzeri saat 19.00 sularında  İstiklal Sağlık Ocağı önünde meydana geldi. Merkez Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi S.E.Ç isimli öğrenci okul çıkışı eve giderken, sürücüsünün bayan olduğu belirtilen kişi tarafında aracı ile çarptı. Yaşanan kaza sonrası panik yaşayan bayan sürücü küçük öğrenciyi o şekilde bırakıp kaçtığı iddia edildi. Meydana gelen kazada S.E.Ç. hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede kolunda  sorun olduğu, Tomoğrafi raporunun ardından sonucu belli olacağı belirtildi. Olayı gören S.E.Ç'nin abisi bir apartman önüne park eden aracın fotoğrafını çekti.

 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

 

Minik öğrenci S.E.Ç'nin annesi S.Ç sosyal medya hesabından aracın ve kızının olay sonrası fotoğrafları ile birlikte Denizli Trafik Grubu'nda yaptığı paylaşımda," Kızıma okul çıkışı çarpıp kaçan bu aracın sahibine sesleniyorum, 'Mutlumusun' dedi. Paylaşımın ardından diğer yüzlerce  sürücü ve vatandaşlar geçmiş olsun dileklerini iletirken, minik öğrenciye çarpan sürücüye tepki gösterdi.

 

Haber merkezimizin görüştüğü anne S.Ç. aracı ile çarpıp kaçan sürücünün sebep olduğu olayda yaralanan kızının hastaneden raporlarını bugün 14.30'da alacağını ve rapordan sonra şikayetçi olacağını belirtti. Kaza sonrası birşey olmamış gibi aracını bir apartman önüne park eden duyarsız sürücünün kim olduğunu bilmediklerini, sadece bayan olduğunu ve aracının bilgilerini polise verdiklerini dile getiren anne S.Ç. gelişmeleri bugün karakoldan öğreneceklerini söyledi.

 

FOTO/ Denizli Trafik Grubu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.