Arıcılara ormanlar açıldı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2018 - 14:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Arıcılara ormanlar açıldı

Bir dizi ziyaretler ve açılışlar için Denizli'ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu arıcıların randevu talebine şu şekilde cevap vermiş. Eroğlu, "Arıcılar benden randevu istiyor, bende bizle alakası yok Tarım Bakanına gitsinler diyorum. Meğer bizden ormanları istiyorlarmış” dedi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu arıcıların kendisiyle görüşmek için randevu talep ettiğini hatırlatan Eroğlu, "Arıcılar benden randevu istiyor, bende bizle alakası yok Tarım Bakanına gitsinler diyorum. Meğer bizden ormanları istiyorlarmış. Geldiler konuştuk. Arıcıları ormana sokmuyorlarmış. Hemen Orman Genel Müdürünü aradım. Niye sokmuyorsunuz? diye sorduğumda 'efendim hayvanlar ormana giremez diye kanun var' diye söyledi. Dedim, bundan sonra arılar ormana girecek. Ve ceza olarak bal ormanı kuracaksınız. Şu anda bal üretiminde dünyada ikinci sıraya yükseldik.   Nereden nereye. Arıcılara biraz daha destek verilirse birinci sıraya yükseleceğiz diye söylediler. Denizli'de 10 bal ormanı var. Gerçekten şifalı. Buna marka bulmamız gerek" dedi. 

Bir dizi ziyaretler ve açılışlar için Denizli'ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu arıcıların randevu talebine şu şekilde cevap vermiş. Eroğlu, "Arıcılar benden randevu istiyor, bende bizle alakası yok Tarım Bakanına gitsinler diyorum. Meğer bizden ormanları istiyorlarmış” dedi.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu arıcıların kendisiyle görüşmek için randevu talep ettiğini hatırlatan Eroğlu, "Arıcılar benden randevu istiyor, bende bizle alakası yok Tarım Bakanına gitsinler diyorum. Meğer bizden ormanları istiyorlarmış. Geldiler konuştuk. Arıcıları ormana sokmuyorlarmış. Hemen Orman Genel Müdürünü aradım. Niye sokmuyorsunuz? diye sorduğumda 'efendim hayvanlar ormana giremez diye kanun var' diye söyledi. Dedim, bundan sonra arılar ormana girecek. Ve ceza olarak bal ormanı kuracaksınız. Şu anda bal üretiminde dünyada ikinci sıraya yükseldik.

 

Nereden nereye. Arıcılara biraz daha destek verilirse birinci sıraya yükseleceğiz diye söylediler. Denizli'de 10 bal ormanı var. Gerçekten şifalı. Buna marka bulmamız gerek" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.