Arslan; “Hepimizin kahramanı babalarımızın, bu anlamlı günü kutlu olsun”

DENİZLİ 20.06.2020 - 17:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Arslan; “Hepimizin kahramanı babalarımızın, bu anlamlı günü kutlu olsun”

Çameli  Belediye Başkanı Cengiz Arslan,  Babalar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, tüm babaların bu anlamlı gününü kutladı.   Başkan Arslan; Değerleri hiçbir zenginlikle ölçülemeyecek, eşi ve çocukları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak toplum ve aile içinde sevgi ve saygının kurulup gelişmesinde en büyük rolü üstlenen babalarımız; her zaman varlıklarıyla, hayatımızı zenginleştirmekte ve güzelleştirmektedir.   Onlar; yaşam tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, bizleri hep güçlü kılan kahramanlarımızdır.“Hayata adımımızı atar atmaz bizi koruyan, yol gösteren, güvendiğimiz yüce dağ olan babalarımız, varlığı ile hepimizin gururudur. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımızın kıymetini bilelim. Onlardan sevgimizi ve saygımızı eksik etmeyelim. Ailelerimizin ulu çınarları olan babalarımız, bizim kahramanımızdır.   Aileleri için ağır yükleri omuzlayan, evlatlarına güzel bir gelecek sunmak için ömürlerini feda ederken onların mutluluğunu kendi mutluluğu sayan baba, ailenin temel direği olduğu kadar kültürel değerlerimizin devamlılığının teminatıdır. Bu anlamlı gün vesilesiyle, ebediyete uğurladığımız babalarımızı rahmetle anıyor, başta şehit babaları olmak üzere tüm hemşerilerimin Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.

Çameli  Belediye Başkanı Cengiz Arslan,  Babalar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, tüm babaların bu anlamlı gününü kutladı.

 

Başkan Arslan; Değerleri hiçbir zenginlikle ölçülemeyecek, eşi ve çocukları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak toplum ve aile içinde sevgi ve saygının kurulup gelişmesinde en büyük rolü üstlenen babalarımız; her zaman varlıklarıyla, hayatımızı zenginleştirmekte ve güzelleştirmektedir.

 

Onlar; yaşam tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, bizleri hep güçlü kılan kahramanlarımızdır.“Hayata adımımızı atar atmaz bizi koruyan, yol gösteren, güvendiğimiz yüce dağ olan babalarımız, varlığı ile hepimizin gururudur. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımızın kıymetini bilelim. Onlardan sevgimizi ve saygımızı eksik etmeyelim. Ailelerimizin ulu çınarları olan babalarımız, bizim kahramanımızdır.

 

Aileleri için ağır yükleri omuzlayan, evlatlarına güzel bir gelecek sunmak için ömürlerini feda ederken onların mutluluğunu kendi mutluluğu sayan baba, ailenin temel direği olduğu kadar kültürel değerlerimizin devamlılığının teminatıdır. Bu anlamlı gün vesilesiyle, ebediyete uğurladığımız babalarımızı rahmetle anıyor, başta şehit babaları olmak üzere tüm hemşerilerimin Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.