Arslan: Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı

SİYASET 09.06.2016 - 10:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Arslan: Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, şehit cenazesinde Kılıçdaroğluna yapılan saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum dedi.

Katıldığı bir proğramda,"Hapisteki PKK'lıyı da DHKP-C'liyi de ziyaret ederim" diyen Kılıçdaroğlu,  dün Fatih Camii'ndeki şehit cenazesinde saldırıya uğradı. Gönderdiği çelenk, cami avlusundan dışarı atılan Kılıçdaroğlu'na şehidin dayısından boş bir mermi kovanı atıldı. CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, “Böylesi yürek dayanmaz bir ortamda, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na dün şehit cenazemizde yönelen saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum”. Teröre yardım ve yataklık etme suçundan yargılanacak kişilerin kışkırttığı, iftira ve çarpıtma makinesi niyetine çalışan bazı medya organlarının ortalığa saldığı bu saldırganlar, şehit acımızı ve dini duyarlılığımızı hiçe sayarak bu provokasyonu gerçekleştirmişlerdir. BUNLARIN AMACI BELLİ Arslan, "Taviz verdikleri teröristlere karşı terörü bitiremeyeceklerini anlayınca, bir suçlu bulup bunun nedenini Genel Başkanımmış gibi bir algı yaratıp şimdiye kadarki hata ve yanlışların faturasını CHP'ye yüklemek niyetindeler. Ama bunu hiçbir zaman başaramayacaklar, gün gelecek yaptıkları hata ve yanlışların hesabını Türk milletine verecekler. Bugün mermiyle, tehditle bizi yıldıracaklarını sanan 3-5 kendini bilmezin arkasındaki güçler, Türkiye’yi açıkça terör ve şiddet bataklığının içine çekmeye çalışıyor, kargaşa yaratıp suçtan kurtulmak istiyorlar, ama aldanıyorlar! Bu milletin kimin siyasi hesapları nedeniyle ülkemizi terör bataklığının içine sürüklediğini, içinden çıkılmaz bir duruma getirdiklerini herkes biliyor artık. Teröre karşı tavizsiz bir dayanışma sergileyen, ortak değerlerimize sürekli vurgu yapan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, yapıcı devlet adamlığı vasfını sürekli öne çıkarmakta, toplumu kutuplaştırmaya ve kendi suçlarını kapatmaya kalkanların karşısına kararlı bir iradeyle çıkmaktadır.  Ülkemizin ayrışmaya değil, birleşmeye ve kenetlenmeye ihtiyacı vardır. Başta Cumhurbaşkanı bunu sağlayamıyorsa, herkese farklı siyasi düşüncelerinden dolayı ayırımcılık yapıyorsa, sevgiyi ve saygıyı değil, kin ve nefreti öne çıkarıyor ve muhalefet liderlerine sürekli çatıyorsa bu gidişin faturası halkımıza çok ağır olacaktır" dedi.
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, şehit cenazesinde Kılıçdaroğluna yapılan saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum dedi.

Katıldığı bir proğramda,"Hapisteki PKK'lıyı da DHKP-C'liyi de ziyaret ederim" diyen Kılıçdaroğlu,  dün Fatih Camii'ndeki şehit cenazesinde saldırıya uğradı. Gönderdiği çelenk, cami avlusundan dışarı atılan Kılıçdaroğlu'na şehidin dayısından boş bir mermi kovanı atıldı.

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, “Böylesi yürek dayanmaz bir ortamda, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na dün şehit cenazemizde yönelen saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum”.

Teröre yardım ve yataklık etme suçundan yargılanacak kişilerin kışkırttığı, iftira ve çarpıtma makinesi niyetine çalışan bazı medya organlarının ortalığa saldığı bu saldırganlar, şehit acımızı ve dini duyarlılığımızı hiçe sayarak bu provokasyonu gerçekleştirmişlerdir.

BUNLARIN AMACI BELLİ

Arslan, "Taviz verdikleri teröristlere karşı terörü bitiremeyeceklerini anlayınca, bir suçlu bulup bunun nedenini Genel Başkanımmış gibi bir algı yaratıp şimdiye kadarki hata ve yanlışların faturasını CHP'ye yüklemek niyetindeler. Ama bunu hiçbir zaman başaramayacaklar, gün gelecek yaptıkları hata ve yanlışların hesabını Türk milletine verecekler.

Bugün mermiyle, tehditle bizi yıldıracaklarını sanan 3-5 kendini bilmezin arkasındaki güçler, Türkiye’yi açıkça terör ve şiddet bataklığının içine çekmeye çalışıyor, kargaşa yaratıp suçtan kurtulmak istiyorlar, ama aldanıyorlar! Bu milletin kimin siyasi hesapları nedeniyle ülkemizi terör bataklığının içine sürüklediğini, içinden çıkılmaz bir duruma getirdiklerini herkes biliyor artık.

Teröre karşı tavizsiz bir dayanışma sergileyen, ortak değerlerimize sürekli vurgu yapan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, yapıcı devlet adamlığı vasfını sürekli öne çıkarmakta, toplumu kutuplaştırmaya ve kendi suçlarını kapatmaya kalkanların karşısına kararlı bir iradeyle çıkmaktadır. 

Ülkemizin ayrışmaya değil, birleşmeye ve kenetlenmeye ihtiyacı vardır. Başta Cumhurbaşkanı bunu sağlayamıyorsa, herkese farklı siyasi düşüncelerinden dolayı ayırımcılık yapıyorsa, sevgiyi ve saygıyı değil, kin ve nefreti öne çıkarıyor ve muhalefet liderlerine sürekli çatıyorsa bu gidişin faturası halkımıza çok ağır olacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.