Asbaşkan Atilla

SPOR 12.05.2017 - 14:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Asbaşkan Atilla

Denizlispor'un Belçikalı eski futbolcusu NORMAN SYLLA, tarafından açılan mahkeme kararı ile hak kazandığı 30 bin Euro'luk tazminatın tamamı ödendi. Başkan Yardımcıs Taner Atilla'nın yoğun görüşmeleri neticesinde 7 bin Euro eksik ödenerek Sylla dosyası kapandı.

Denizlispor'un 52 bin Euro borçlu olduğu eski futbolcusu Norman Sylla, önceki sezon yapılan taksitlendirme protokolüne uyulmadığı gerekçesiyle Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) açtığı davada 30 bin Euro daha tazminata hak kazandı. 2009-10'da Belçika'dan transfer edilen ve sadece 22 dakika forma giyen Gineli futbolcuya bugüne kadar 343 bin Euro ödeyen Denizlispor'un mahkeme kararı ile ödemek zorunda kaldığı 30 bin Euro'luk tazminatın tamamı ödendi.     Tazminat tutarının 3 bin Euro'su önceki yönetim kurulu tarafından ödenmiş, kalan 27 bin Euro'nun 10 bin Euro'su da Kulüp Başkanı Mustafa Üstek tarafından ödendi. Norman Sylla'nın avukatına, 17 bin Euro'luk bakiyenin ödemesi ile ilgili sürekli mail yolu ile ısrar eden, Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla 10 bin Euro ödenip dosyanın kapatılmasını talep etti. Olumsuz yanıt alan Atilla, "Bu tutar ana para değil tazminat bakiyesidir sizden de anlayış bekliyoruz" yazılı tekrar mail gönderdi.   Güzel haberi bugün alan Başkan Yardımcısı Taner Atilla bunun üzerine Kulüp Başkanı Mustafa Üstek'e durumu bildirdi. Üstek, Sylla'nın hesabına 10 bin Euro acil ödeme yaptı. Para ödemesini hesapta gören Sylla'nın avukatı yeni bir mail atarak dosyanın kapandığını bildirdi .   Denizlispor başkan yardımcısı Taner Atilla, gelen mailin TFF yede bildirileceğini ifade etti. Teşekkür amaçlı yeni bir mail atan Atilla, durumu FİFA disiplin kuruluna da bildirilmesini rica ettiğini belirtti. Atilla, "Bu tür durumlar transfer yasağı görüşmeleri sırasında önümüze olumlu referanslar olarak çıkacaktır"dedi.   Bunun üzerine bu konuda teyidini alan Atilla böylelikle Sylla'nın dosyasının artık tamamen kapandığını duyurdu.
Denizlispor'un Belçikalı eski futbolcusu NORMAN SYLLA, tarafından açılan mahkeme kararı ile hak kazandığı 30 bin Euro'luk tazminatın tamamı ödendi. Başkan Yardımcıs Taner Atilla'nın yoğun görüşmeleri neticesinde 7 bin Euro eksik ödenerek Sylla dosyası kapandı.

Denizlispor'un 52 bin Euro borçlu olduğu eski futbolcusu Norman Sylla, önceki sezon yapılan taksitlendirme protokolüne uyulmadığı gerekçesiyle Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) açtığı davada 30 bin Euro daha tazminata hak kazandı.


2009-10'da Belçika'dan transfer edilen ve sadece 22 dakika forma giyen Gineli futbolcuya bugüne kadar 343 bin Euro ödeyen Denizlispor'un mahkeme kararı ile ödemek zorunda kaldığı 30 bin Euro'luk tazminatın tamamı ödendi.

 

 

Tazminat tutarının 3 bin Euro'su önceki yönetim kurulu tarafından ödenmiş, kalan 27 bin Euro'nun 10 bin Euro'su da Kulüp Başkanı Mustafa Üstek tarafından ödendi. Norman Sylla'nın avukatına, 17 bin Euro'luk bakiyenin ödemesi ile ilgili sürekli mail yolu ile ısrar eden, Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla 10 bin Euro ödenip dosyanın kapatılmasını talep etti. Olumsuz yanıt alan Atilla, "Bu tutar ana para değil tazminat bakiyesidir sizden de anlayış bekliyoruz" yazılı tekrar mail gönderdi.

 

Güzel haberi bugün alan Başkan Yardımcısı Taner Atilla bunun üzerine Kulüp Başkanı Mustafa Üstek'e durumu bildirdi. Üstek, Sylla'nın hesabına 10 bin Euro acil ödeme yaptı. Para ödemesini hesapta gören Sylla'nın avukatı yeni bir mail atarak dosyanın kapandığını bildirdi .

 

Denizlispor başkan yardımcısı Taner Atilla, gelen mailin TFF yede bildirileceğini ifade etti. Teşekkür amaçlı yeni bir mail atan Atilla, durumu FİFA disiplin kuruluna da bildirilmesini rica ettiğini belirtti. Atilla, "Bu tür durumlar transfer yasağı görüşmeleri sırasında önümüze olumlu referanslar olarak çıkacaktır"dedi.

 

Bunun üzerine bu konuda teyidini alan Atilla böylelikle Sylla'nın dosyasının artık tamamen kapandığını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.