Aşırı buzlanma ve don nedeniyle okullar tatil edildi

DENİZLİ 09.01.2019 - 09:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Aşırı buzlanma ve don nedeniyle okullar tatil edildi

Denizli’de yağan kar yağışı nedeniyle aşırı don ve buzlanmadan dolayı ilçelerde bir bir okullar tatil oluyor. Pamukkale İlçesi’nde taşımalı eğitim gören tüm öğrencilere okullar tatil edildi.   Denizli Valiliği tarafından bu sabah yapılan açıklamada, Pamukkale ilçemiz bugün taşımalı gelen tüm öğrenciler aşırı buzlanma ve don nedeniyle eğitime bir gün ara verilmiştir” denildi.   Denizli’de bugün Pamukkale dahil, Acıpayam, Serinhisar, Babadağ, Tavas, Çal, Çameli, Bozkurt, Çardak, Honaz ilçelerinde aşırı don ve buzlanma nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

Denizli’de yağan kar yağışı nedeniyle aşırı don ve buzlanmadan dolayı ilçelerde bir bir okullar tatil oluyor. Pamukkale İlçesi’nde taşımalı eğitim gören tüm öğrencilere okullar tatil edildi.

 

Denizli Valiliği tarafından bu sabah yapılan açıklamada, Pamukkale ilçemiz bugün taşımalı gelen tüm öğrenciler aşırı buzlanma ve don nedeniyle eğitime bir gün ara verilmiştir” denildi.

 

Denizli’de bugün Pamukkale dahil, Acıpayam, Serinhisar, Babadağ, Tavas, Çal, Çameli, Bozkurt, Çardak, Honaz ilçelerinde aşırı don ve buzlanma nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.