Aşırı hız faciaya sebep olacaktı

ASAYİŞ 16.10.2016 - 09:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Aşırı hız faciaya sebep olacaktı

denizli haber / denizli 20 haber / Aşırı hız faciaya sebep olacaktı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde aşırı hızlı olduğu iddia edilen aracın sürücüsü önce köpeğe çarptı sonra orta refüjdeki kaldırım taşlarını parçalayarak trafik lambasına çarptı. Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde 29 Ekim Bulvarı'nda 22.30 sıralarında kaza meydana geldi. 41 TT 201 plakalı aracın sürücüsü Mehmet M. hızlı bir şekilde giderken önüne aniden çıkan köpeğe çarptı. Daha sonra araç, Orta refüjdeki kaldırımları parçalayarak trafik lambasına çarparak durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri ve trafik polisi ekipleri sevk edildi. Alkol testine sokulan sürücü Mehmet M.'de 1.45 promil alkollü çıktığı belirtildi. Sağlık ekipleri kazada şok geçiren sürücüyü tedbir amaçlı hastaneye kaldırırken araçta ise büyük maddi hasar meydana geldi. Sürücünün kullandığı aracın çarptığı köpeğin arka bacakları kırıldı. Köpek korkudan sürünerek olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Yoldan geçen duyarlı vatandaşlar olay yerine veteriner hekim çağırdı. Vatandaşlar bir yandan da köpeğin başını okşayarak köpeği sakinleştirmeye çalıştı.   Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
denizli haber / denizli 20 haber / Aşırı hız faciaya sebep olacaktı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde aşırı hızlı olduğu iddia edilen aracın sürücüsü önce köpeğe çarptı sonra orta refüjdeki kaldırım taşlarını parçalayarak trafik lambasına çarptı.

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde 29 Ekim Bulvarı'nda 22.30 sıralarında kaza meydana geldi. 41 TT 201 plakalı aracın sürücüsü Mehmet M. hızlı bir şekilde giderken önüne aniden çıkan köpeğe çarptı. Daha sonra araç, Orta refüjdeki kaldırımları parçalayarak trafik lambasına çarparak durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri ve trafik polisi ekipleri sevk edildi. Alkol testine sokulan sürücü Mehmet M.'de 1.45 promil alkollü çıktığı belirtildi. Sağlık ekipleri kazada şok geçiren sürücüyü tedbir amaçlı hastaneye kaldırırken araçta ise büyük maddi hasar meydana geldi.

Sürücünün kullandığı aracın çarptığı köpeğin arka bacakları kırıldı. Köpek korkudan sürünerek olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Yoldan geçen duyarlı vatandaşlar olay yerine veteriner hekim çağırdı. Vatandaşlar bir yandan da köpeğin başını okşayarak köpeği sakinleştirmeye çalıştı.  

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.