Asker yemeğine katıldılar

SİYASET 29.01.2018 - 10:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Asker yemeğine katıldılar

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan ve yönetim kurulu üyeleri, vatani görevi için askere gidecek olan Süleyman Yüreci ve ailesine ziyarette bulunarak hayır yemeğine katıldı.    MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, yönetim kurulu ve partiden birçok isim ile vatani görevini yapmak amacıyla askere gidecek olan Süleyman Yüreci’nin Merkezefendi İlçesine bağlı Gümüşler semtinde bulunan Kayalar Mahallesindeki evinde düzenlenen yemek hayrına katıldı.   Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan , “Gurur kaynağımız şanlı Türk ordusuna katılacak olan Süleyman Yüreci kardeşimize vatani görevinde başarılar diliyorum. Biliyorum ki o ve onun gibi milyonlarca gencimiz bu vatan için çarpışacak gönül erleridir. Nice Süleyman’lar bu vatan için çarpışmaya hazırdır. Süleyman kardeşimizde Türk ordusuna katılmanın gururu ve heyecanı içindedir. Hamdolsun bu koca yürekli kardeşlerimiz sayesinde onurlu, gururlu ve emin ellerdeyiz. Bu vesile ile Afrin'de terör unsurlarına karşı başarılı bir şekilde operasyonuna devam eden ordumuzu da Allah korusun. Sevdiklerine sağ salim kavuşmalarını sağlasın" dedi.  

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan ve yönetim kurulu üyeleri, vatani görevi için askere gidecek olan Süleyman Yüreci ve ailesine ziyarette bulunarak hayır yemeğine katıldı.

 

 MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, yönetim kurulu ve partiden birçok isim ile vatani görevini yapmak amacıyla askere gidecek olan Süleyman Yüreci’nin Merkezefendi İlçesine bağlı Gümüşler semtinde bulunan Kayalar Mahallesindeki evinde düzenlenen yemek hayrına katıldı.

 

Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan , “Gurur kaynağımız şanlı Türk ordusuna katılacak olan Süleyman Yüreci kardeşimize vatani görevinde başarılar diliyorum. Biliyorum ki o ve onun gibi milyonlarca gencimiz bu vatan için çarpışacak gönül erleridir. Nice Süleyman’lar bu vatan için çarpışmaya hazırdır. Süleyman kardeşimizde Türk ordusuna katılmanın gururu ve heyecanı içindedir. Hamdolsun bu koca yürekli kardeşlerimiz sayesinde onurlu, gururlu ve emin ellerdeyiz. Bu vesile ile Afrin'de terör unsurlarına karşı başarılı bir şekilde operasyonuna devam eden ordumuzu da Allah korusun. Sevdiklerine sağ salim kavuşmalarını sağlasın" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.