ASKF’den Balcıoğlu ve Erdoğan’a ziyaret

GÜNDEM 06.01.2017 - 11:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

ASKF’den Balcıoğlu ve Erdoğan’a ziyaret

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’u ziyaret etti. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, amatörlerle ilgili bilgi vererek, “Biz amatör spor camiası olarak çok büyük bir aileyiz. Bu ailenin tek amacı gençliğe hizmet etmek”dedi.

Denizli’deki amatör spor kulüplerini bir çatı altında toplayan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yönetimi görevlerine yeni başlayan iki ismi ziyaret etti. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen’in önderliğindeki heyette ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Çağatay Bostancı, Ünal Coşkun, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun ve ASKF İl Hakem Kurulu Danışmanı Mehmet Tuncer yer aldı.   İLK ZİYARET KAYMAKAM BALCIOĞLU’NA ASKF  heyeti ilk olarak son kararname ile Pamukkale Kaymakamlığı’na atanan Hayrettin Balcıoğlu ziyaret edildi. Denizli’deki amatör camia ile ilgili bilgiler Kaymakam Balcıoğlu’na iletildi.  ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, göreve yeni başlayan Balcıoğlu’na başarılar dileyerek, “Denizli’ye hoş geldiniz. Sizlerin de desteği ile amatörleri çok daha iyi noktalara getireceğimize inanıyorum” dedi.  Balcıoğlu ise ziyarette amatörlerin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, “Amatör spor gençlik için çok önemli. Biz Kaymakamlık olarak her konuda sizlere destek olmaya hazırız. Amatör sporun olmazsa olmazı.  Ülkemizin gençle.ri sporla kötü alışkanlıklardan uzak kalabilir. O nedenle biz onların daha çok spor yapma imkanı sağlamak zorundayız. İlk edindiğim bilgiye göre Denizli amatörü Türkiye’ye örnek çalışmalar yapıyor. Bunların devam etmesini dilerim” dedi.     DTO SPORA DESTEK VERİYOR   Denizli ASKF heyeti daha sonra Denizli Ticaret Odası Başkanlığı’na seçilen Uğur Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. Çiçek vererek Erdoğan’a başarılar dileyen ASKF heyeti, genel bilgi aktarımı sağladı.  DTO Başkanı Uğur Erdoğan amatör sporun önemine dikkat çekerek, “Amatör sporla gençler kötü alışkanlıklardan uzak kalıyor. Biz DTO olarak her zaman  ASKF’nin yanındayız. Spor bir toplum için çok önemli. Hele ki amatör spor çok daha önem kazanıyor. 2017 yılında ASKF ile güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ise Denizli amatörünün büyük bir aile olduğunu ifade ederek, “Bizler futbolcu, antrenör, hakem, yönetici, sağlıkçı, saha komiserleri, sporseverler ve sporcu ailelerei ile birlikte büyük bir aileyiz. Bu aile içindeki birlik ve beraberlik devam ettiği sürece çok daha iyi yerlere geleceğiz. Kurumlar her zaman bizim yanımızda oluyor. Bu kurumların başında da DTO geliyor. Bizler yine ülkemize örnek olacak projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  
Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’u ziyaret etti. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, amatörlerle ilgili bilgi vererek, “Biz amatör spor camiası olarak çok büyük bir aileyiz. Bu ailenin tek amacı gençliğe hizmet etmek”dedi.

Denizli’deki amatör spor kulüplerini bir çatı altında toplayan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yönetimi görevlerine yeni başlayan iki ismi ziyaret etti. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen’in önderliğindeki heyette ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Çağatay Bostancı, Ünal Coşkun, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun ve ASKF İl Hakem Kurulu Danışmanı Mehmet Tuncer yer aldı.

 

İLK ZİYARET KAYMAKAM BALCIOĞLU’NA

ASKF  heyeti ilk olarak son kararname ile Pamukkale Kaymakamlığı’na atanan Hayrettin Balcıoğlu ziyaret edildi. Denizli’deki amatör camia ile ilgili bilgiler Kaymakam Balcıoğlu’na iletildi.  ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, göreve yeni başlayan Balcıoğlu’na başarılar dileyerek, “Denizli’ye hoş geldiniz. Sizlerin de desteği ile amatörleri çok daha iyi noktalara getireceğimize inanıyorum” dedi.  Balcıoğlu ise ziyarette amatörlerin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, “Amatör spor gençlik için çok önemli. Biz Kaymakamlık olarak her konuda sizlere destek olmaya hazırız. Amatör sporun olmazsa olmazı.  Ülkemizin gençle.ri sporla kötü alışkanlıklardan uzak kalabilir. O nedenle biz onların daha çok spor yapma imkanı sağlamak zorundayız. İlk edindiğim bilgiye göre Denizli amatörü Türkiye’ye örnek çalışmalar yapıyor. Bunların devam etmesini dilerim” dedi.

 

 

DTO SPORA DESTEK VERİYOR

 

Denizli ASKF heyeti daha sonra Denizli Ticaret Odası Başkanlığı’na seçilen Uğur Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. Çiçek vererek Erdoğan’a başarılar dileyen ASKF heyeti, genel bilgi aktarımı sağladı.  DTO Başkanı Uğur Erdoğan amatör sporun önemine dikkat çekerek, “Amatör sporla gençler kötü alışkanlıklardan uzak kalıyor. Biz DTO olarak her zaman  ASKF’nin yanındayız. Spor bir toplum için çok önemli. Hele ki amatör spor çok daha önem kazanıyor. 2017 yılında ASKF ile güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ise Denizli amatörünün büyük bir aile olduğunu ifade ederek, “Bizler futbolcu, antrenör, hakem, yönetici, sağlıkçı, saha komiserleri, sporseverler ve sporcu ailelerei ile birlikte büyük bir aileyiz. Bu aile içindeki birlik ve beraberlik devam ettiği sürece çok daha iyi yerlere geleceğiz. Kurumlar her zaman bizim yanımızda oluyor. Bu kurumların başında da DTO geliyor. Bizler yine ülkemize örnek olacak projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.