Aşkı için iki gol attı!

SPOR 03.12.2018 - 13:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Aşkı için iki gol attı!

Denizli Süper Amatör Lig’in 10.haftasında sahasında Kalınkozspor’u 4-1’lik skorla yenen Çal Belediyespor’un kaptanı Aytaç Solunoğlu, attığı iki golü bu yıl evlendiği eşi Emine Solunoğlu’na hediye etti.   Stoper mevkisinde oynayan Aytaç, maçın ilk yarısında şık bir kafa golü atarken, ikinci yarıda da sağ ayak dışıyla yine şık bir gol attı. Çal Garası’nın diğer iki golünü ise, son haftaların formda ismi Berk kaydetti. Takım kaptanı Aytaç, attığı her golden sonra tribüne koşup eşi Emine Solunoğlu’na “Seni seviyorum” diye bağırdı, taraftarlarda bol bol alkış tuttu. Spor Akademisi mezunu olan Emine Solunoğlu ile Aytaç, sezon başlamadan önce dünya evine girmişti.   Maçı izleyen Emine Solunoğlu’nu Kulüp Başkanı Adnan Tatar’ın eşi kutladı. Emine Solunoğlu, “Çok mutluyum. Maçtan önce gol atacağını ve golü bana armağan edeceğini söyledi. Aytaç iki gol birden attı” diye konuştu.   ÇAL’IN GOL ORTALAMASI 3.9 OLDU Sezona iki beraberlik ile başlayan Çal Belediyespor, üst üste 8 maç kazandı. 10 maçta 39 gol atıp kalesinde 6 gol gördü. Çal Belediyespor, maç başına 3.9 gol ortalamasını yakaladı. Teknik Direktör Aydın Yalabık, “İyi bir ekibiz. Amacımız şampiyonluk. Her maça ayrı hazırlanıyoruz. Hafta sonu Sarayköy 1926 ile oynayacağımız maç çok zorlu geçecek. Kesinlikle puan kaybetme lüksümüz yok” dedi.

Denizli Süper Amatör Lig’in 10.haftasında sahasında Kalınkozspor’u 4-1’lik skorla yenen Çal Belediyespor’un kaptanı Aytaç Solunoğlu, attığı iki golü bu yıl evlendiği eşi Emine Solunoğlu’na hediye etti.

 

Stoper mevkisinde oynayan Aytaç, maçın ilk yarısında şık bir kafa golü atarken, ikinci yarıda da sağ ayak dışıyla yine şık bir gol attı. Çal Garası’nın diğer iki golünü ise, son haftaların formda ismi Berk kaydetti. Takım kaptanı Aytaç, attığı her golden sonra tribüne koşup eşi Emine Solunoğlu’na “Seni seviyorum” diye bağırdı, taraftarlarda bol bol alkış tuttu. Spor Akademisi mezunu olan Emine Solunoğlu ile Aytaç, sezon başlamadan önce dünya evine girmişti.

 

Maçı izleyen Emine Solunoğlu’nu Kulüp Başkanı Adnan Tatar’ın eşi kutladı. Emine Solunoğlu, “Çok mutluyum. Maçtan önce gol atacağını ve golü bana armağan edeceğini söyledi. Aytaç iki gol birden attı” diye konuştu.

 

ÇAL’IN GOL ORTALAMASI 3.9 OLDU

Sezona iki beraberlik ile başlayan Çal Belediyespor, üst üste 8 maç kazandı. 10 maçta 39 gol atıp kalesinde 6 gol gördü. Çal Belediyespor, maç başına 3.9 gol ortalamasını yakaladı. Teknik Direktör Aydın Yalabık, “İyi bir ekibiz. Amacımız şampiyonluk. Her maça ayrı hazırlanıyoruz. Hafta sonu Sarayköy 1926 ile oynayacağımız maç çok zorlu geçecek. Kesinlikle puan kaybetme lüksümüz yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.