ASKON Denizli Şubesi Karamollaoğlu'nu ağırladı

GÜNDEM 14.12.2016 - 10:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

ASKON Denizli Şubesi Karamollaoğlu'nu ağırladı

denizli haber / denizli 20 haber / ASKON Denizli Şubesi Karamollaoğlu'nu ağırladı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şubesi olağan toplantısında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu misafir etti.   ASKON Şube Başkanı Hakkı Pekdemir konuşmasında güven ve istikrardan yana olduklarını belirterek şu anda içinde bulunulan ekonomik ortamın daha üst seviyelere taşınmasını beklediklerini ve ülkemizde gerçekleşen terör olaylarının bizleri yıkamayacağını tam aksine milletimizin daha da bütünleştiğine değindi.  Pekdemir konuşmasının devamında  toplantıya katılan diğer STK'ları ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu misafir etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.   Toplantıda söz alan Karamollaoğlu ise partisinin projeleri ile ilgili bilgi vererek misafirperverliklerinden dolayı ASKON Şube Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletti.
denizli haber / denizli 20 haber / ASKON Denizli Şubesi Karamollaoğlu'nu ağırladı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şubesi olağan toplantısında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu misafir etti.

 

ASKON Şube Başkanı Hakkı Pekdemir konuşmasında güven ve istikrardan yana olduklarını belirterek şu anda içinde bulunulan ekonomik ortamın daha üst seviyelere taşınmasını beklediklerini ve ülkemizde gerçekleşen terör olaylarının bizleri yıkamayacağını tam aksine milletimizin daha da bütünleştiğine değindi.  Pekdemir konuşmasının devamında  toplantıya katılan diğer STK'ları ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu misafir etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

 

Toplantıda söz alan Karamollaoğlu ise partisinin projeleri ile ilgili bilgi vererek misafirperverliklerinden dolayı ASKON Şube Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.