ASKON Üyeleri iftarda buluştu

DENİZLİ 20.06.2017 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

ASKON Üyeleri iftarda buluştu

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Denizli Şube üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Denizli Şube üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.   ASKON Denizli Şube düzenlemiş olduğu iftar yemeği üyeler davetliler ve çeşitli STK temsilcilerinden oluşan yoğun bir davetli katılımıyla gerçekleşti.   ASKON Denizli Şube Başkanı Hakkı Pekdemir konuşmasında; "Birliktelik beraberlik ve maneviyatın en üst düzeyde teneffüs edildiği  Mübarek Ramazan ayında böyle bir davette bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.Düzenlemiş oldukları davete katılımda bulunan tüm konuklara teşekkürlerini sunan Pekdemir içinde bulunduğumuz mübarek ay ve yaklaşan bayramın ülkemize ve tüm dünya Müslümanları için hayırlara vesile olmasını dilediklerini belirtti.
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Denizli Şube üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Denizli Şube üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

ASKON Denizli Şube düzenlemiş olduğu iftar yemeği üyeler davetliler ve çeşitli STK temsilcilerinden oluşan yoğun bir davetli katılımıyla gerçekleşti.

 

ASKON Denizli Şube Başkanı Hakkı Pekdemir konuşmasında; "Birliktelik beraberlik ve maneviyatın en üst düzeyde teneffüs edildiği  Mübarek Ramazan ayında böyle bir davette bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.Düzenlemiş oldukları davete katılımda bulunan tüm konuklara teşekkürlerini sunan Pekdemir içinde bulunduğumuz mübarek ay ve yaklaşan bayramın ülkemize ve tüm dünya Müslümanları için hayırlara vesile olmasını dilediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.