At arabalı hırsızlar amaçlarına ulaşamadı

DENİZLİ 04.02.2017 - 09:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

At arabalı hırsızlar amaçlarına ulaşamadı

Denizli'de bu sabah yaşanan hırsızlık olayında, bir evin balkonundan çalmaya çalıştıkları akülü arabayı götüremeden fark edildi.

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bu sabah yaşanan hırsızlık olayı pes dedirtti. Çaldıkları akülü arabayı götüremeden fark edilince kendi arabalarını olay yerinde bırakıp kaçtılar.   Olay bu sabah 07.00 sularında meydana geldi. Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi 2280 sokak da Halil Gümüş'e ait evin balkonunda bulunan akülü arabayı çalan hırsızlar, amaçlarına ulaşamadı. Zemin katta bulunan evin balkon demirlerini aşarak akülü arabayı alan biri kadın ve 14 - 15 yaşlarında iki erkek çocuğu, çıkardıkları sesden dolayı fark eden Halil Gümüş, peşlerinde koştu. Akülü arabayı At arabasının üzerine atarak kaçmaya çalışan şahıslar, ara yoldan ana yola çıkarken çöp arabasına çarptı. Yakalanacaklarını anlayan hırsızlar atı ve arabayı orada bırakarak kaçtılar. Gümüş çalınan arabasını alarak eve götürdü. Olay yerine geldiğinde atı götürdüklerini arabanın orda olduğunu gördü. Arabanın üzerinde inşaata ait kalıpların olduğuda görüldü.     Gümüş yaşanan hırsızlık olayını polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler inceleme yaptı. Polisler, Gümüş'e şikayetçi olup olmayacağı sorulunca, karanlıktan yüzerlerini görmediği için şikayetçi olmadı.  
Denizli'de bu sabah yaşanan hırsızlık olayında, bir evin balkonundan çalmaya çalıştıkları akülü arabayı götüremeden fark edildi.

Denizli Merkezefendi İlçesi'nde bu sabah yaşanan hırsızlık olayı pes dedirtti. Çaldıkları akülü arabayı götüremeden fark edilince kendi arabalarını olay yerinde bırakıp kaçtılar.

 

Olay bu sabah 07.00 sularında meydana geldi. Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi 2280 sokak da Halil Gümüş'e ait evin balkonunda bulunan akülü arabayı çalan hırsızlar, amaçlarına ulaşamadı. Zemin katta bulunan evin balkon demirlerini aşarak akülü arabayı alan biri kadın ve 14 - 15 yaşlarında iki erkek çocuğu, çıkardıkları sesden dolayı fark eden Halil Gümüş, peşlerinde koştu. Akülü arabayı At arabasının üzerine atarak kaçmaya çalışan şahıslar, ara yoldan ana yola çıkarken çöp arabasına çarptı. Yakalanacaklarını anlayan hırsızlar atı ve arabayı orada bırakarak kaçtılar. Gümüş çalınan arabasını alarak eve götürdü. Olay yerine geldiğinde atı götürdüklerini arabanın orda olduğunu gördü. Arabanın üzerinde inşaata ait kalıpların olduğuda görüldü.

 

 

Gümüş yaşanan hırsızlık olayını polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler inceleme yaptı. Polisler, Gümüş'e şikayetçi olup olmayacağı sorulunca, karanlıktan yüzerlerini görmediği için şikayetçi olmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.