Ata’mızın mirası ilelebet payidar kalacak!

SİYASET 09.11.2018 - 12:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ata’mızın mirası ilelebet payidar kalacak!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin yıldönümünde anma mesajı yayınladı. Şahin Tin; ‘Millet olarak aziz Atatürk’e müteşekkiriz, onun bizlere bıraktığı kutlu mirası ilelebet payidar kalacak’ dedi.   AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 80. yıldönümünde anma mesajı yayınladı. Milletvekili Şahin Tin, yayınlamış olduğu anma mesajında şu görüşlerini paylaştı: ‘Düşmana karşı göğsünü siper ederek vatanın kurtuluşu için büyük mücadeleleri zafere taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ortaya koyduğu cesur irade sayesinde Cumhuriyetimizin temellerini atmıştır. Sarsılmaz değerlerimizin inşasına ilk tuğlayı koyan Gazi Atatürk yaşadığı süre içinde aldığı cesur kararlar sayesinde aziz milletimize destansı bir hikâye bırakmıştır.’   FİKİRLERİ HER ZAMAN YAŞAYACAK   Mustafa Kemal Atatürk’ün yorgun bir millete cesaret aşıladığını ve cesur duruşuyla harap olan vatan topraklarına umut fidanları diktiğini belirten Milletvekili Şahin Tin; ‘Gazi Mustafa Kemal üstün meziyetlere sahip komutan ve aynı zamanda güçlü bir devlet adamıydı. Türkiye’nin istiklal ve istikbaline ışık tutan, eşsiz bilgi ve tecrübesiyle milletimizi yepyeni ufuklara sürükleyen Gazi Atatürk bugünlerin temelini yaşadığı o dönemlerde atarak bizlere geniş bir ufuk çizmiştir. Onun fikirleri bizde her zaman yaşayacak, bizlere emanet olarak bıraktığı milli değerlerimiz ve kutlu mirası ilelebet payidar kalacaktır. Bu hüzünlü gün vesilesiyle aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum’ dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin yıldönümünde anma mesajı yayınladı. Şahin Tin; ‘Millet olarak aziz Atatürk’e müteşekkiriz, onun bizlere bıraktığı kutlu mirası ilelebet payidar kalacak’ dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 80. yıldönümünde anma mesajı yayınladı. Milletvekili Şahin Tin, yayınlamış olduğu anma mesajında şu görüşlerini paylaştı: ‘Düşmana karşı göğsünü siper ederek vatanın kurtuluşu için büyük mücadeleleri zafere taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ortaya koyduğu cesur irade sayesinde Cumhuriyetimizin temellerini atmıştır. Sarsılmaz değerlerimizin inşasına ilk tuğlayı koyan Gazi Atatürk yaşadığı süre içinde aldığı cesur kararlar sayesinde aziz milletimize destansı bir hikâye bırakmıştır.’

 

FİKİRLERİ HER ZAMAN YAŞAYACAK

 

Mustafa Kemal Atatürk’ün yorgun bir millete cesaret aşıladığını ve cesur duruşuyla harap olan vatan topraklarına umut fidanları diktiğini belirten Milletvekili Şahin Tin; ‘Gazi Mustafa Kemal üstün meziyetlere sahip komutan ve aynı zamanda güçlü bir devlet adamıydı. Türkiye’nin istiklal ve istikbaline ışık tutan, eşsiz bilgi ve tecrübesiyle milletimizi yepyeni ufuklara sürükleyen Gazi Atatürk bugünlerin temelini yaşadığı o dönemlerde atarak bizlere geniş bir ufuk çizmiştir. Onun fikirleri bizde her zaman yaşayacak, bizlere emanet olarak bıraktığı milli değerlerimiz ve kutlu mirası ilelebet payidar kalacaktır. Bu hüzünlü gün vesilesiyle aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.