Atatürk'e Benzeyen Göksel Kaya Gözaltına Alındı

GÜNDEM 27.03.2017 - 16:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Atatürk'e Benzeyen Göksel Kaya Gözaltına Alındı

Atatürk'e benzerliği ile tanınan Göksal Kaya'nın tutuklandığı yönündeki haberler asılsız çıktı. Kaya'nın, 3 yıldır devam eden bir davanın duruşmasına katılmadığı için gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Atatürk'e benzerliği ile tanınan tiyatro ve sinema sanatçısı Göksal Kaya, hakkında çıkan tutuklandığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Devam eden bir dava nedeniyle ifadesine başvurulduğunu söyleyen Kaya, yapılan haberler nedeniyle de savcılığa suç duyurusunda bulundu. Göksek Kaya, ifadesini verdikten sonra bırakıldı.     DURUŞMAYA KATILMADIĞI İÇİN GÖZALTINA ALINDI   Nevşehir Avanos'ta 3 yıldır devam eden bir davanın duruşmasına katılmadığı gerekçesiyle hakkında arama kararı bulunan sinema ve tiyatro sanatçısı Göksal Kaya, Çanakkale'nin Eceabat İlçesi'nde kaldığı bir pansiyonda 25 Mart sabahı polis tarafından gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesi alınan Kaya, ardından Çanakkale Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Kaya, ifadesinin ardından aynı gün serbest bırakıldı.   SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   Bu gelişmelerin bazı basın yayın organlarında tutuklandı diye haber olarak yer alması üzerine Kaya, bu haberleri yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere bugün Çanakkale Adliyesi'ne geldi. Kaya, burada gazetecilere bir açıklama yaparak, hakkındaki iddiaları yalanladı. Hakkında, bir iftira nedeniyle Nevşehir Avanos'ta açılmış dava bulunduğunu ve bu duruşmaya katılmadığı için gözaltına alındığını belirten Göksal Kaya, şunları söyledi: "Ortada bir iftira var. Tabi bu beni son derece üzdü.   Dostlarımın araması üzerine asılsız haberleri öğrendim ve oldukça üzüldüm. 'Haberin kaynağını bulayım' dedim. Çanakkale'deki bir yerel yayın organı haber yapmış buradan da ulusal basına yayılmış. Geçen 25 Mart Cumartesi günü Çanakkale'deydim. Cuma günü gelmiştim. Cumartesi günü otelde istirahattaydık. Saat 04.00 sıralarında polis geldi, ifade vermem gerektiğini söyledi. Cebren getirilmem talimatı gelmiş. Gittik, sabah Çanakkale Adliyesi'ne, ifademizi verdik. Serbest bırakıldım. Birileri yazmış 'FETÖ'den tutuklandı.' Diğerleri, 'Dolandırıcılıktan tutuklandı' demiş. Hatta, 'Cezaevine konuldu' diye bile olmuş. Şimdide 'cinsel tacizden' diye bir iddia var. Aslı olmayan bir şey.  
Atatürk'e benzerliği ile tanınan Göksal Kaya'nın tutuklandığı yönündeki haberler asılsız çıktı. Kaya'nın, 3 yıldır devam eden bir davanın duruşmasına katılmadığı için gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Atatürk'e benzerliği ile tanınan tiyatro ve sinema sanatçısı Göksal Kaya, hakkında çıkan tutuklandığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Devam eden bir dava nedeniyle ifadesine başvurulduğunu söyleyen Kaya, yapılan haberler nedeniyle de savcılığa suç duyurusunda bulundu. Göksek Kaya, ifadesini verdikten sonra bırakıldı.

 

ATATÜRK'E BENZEYEN ADAM TUTUKLANDI

 

DURUŞMAYA KATILMADIĞI İÇİN GÖZALTINA ALINDI

 

Nevşehir Avanos'ta 3 yıldır devam eden bir davanın duruşmasına katılmadığı gerekçesiyle hakkında arama kararı bulunan sinema ve tiyatro sanatçısı Göksal Kaya, Çanakkale'nin Eceabat İlçesi'nde kaldığı bir pansiyonda 25 Mart sabahı polis tarafından gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesi alınan Kaya, ardından Çanakkale Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Kaya, ifadesinin ardından aynı gün serbest bırakıldı.

 

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

 

Bu gelişmelerin bazı basın yayın organlarında tutuklandı diye haber olarak yer alması üzerine Kaya, bu haberleri yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere bugün Çanakkale Adliyesi'ne geldi. Kaya, burada gazetecilere bir açıklama yaparak, hakkındaki iddiaları yalanladı. Hakkında, bir iftira nedeniyle Nevşehir Avanos'ta açılmış dava bulunduğunu ve bu duruşmaya katılmadığı için gözaltına alındığını belirten Göksal Kaya, şunları söyledi: "Ortada bir iftira var. Tabi bu beni son derece üzdü.

 

Dostlarımın araması üzerine asılsız haberleri öğrendim ve oldukça üzüldüm. 'Haberin kaynağını bulayım' dedim. Çanakkale'deki bir yerel yayın organı haber yapmış buradan da ulusal basına yayılmış. Geçen 25 Mart Cumartesi günü Çanakkale'deydim. Cuma günü gelmiştim. Cumartesi günü otelde istirahattaydık. Saat 04.00 sıralarında polis geldi, ifade vermem gerektiğini söyledi. Cebren getirilmem talimatı gelmiş. Gittik, sabah Çanakkale Adliyesi'ne, ifademizi verdik. Serbest bırakıldım. Birileri yazmış 'FETÖ'den tutuklandı.' Diğerleri, 'Dolandırıcılıktan tutuklandı' demiş. Hatta, 'Cezaevine konuldu' diye bile olmuş. Şimdide 'cinsel tacizden' diye bir iddia var. Aslı olmayan bir şey.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.