Atatürk Halk Koşusu Yapıldı

SPOR 06.02.2017 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Atatürk Halk Koşusu Yapıldı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 86. Yıldönümünde “Atatürk Halk Koşusu” yapıldı.

Program kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün yaptığı “Atatürk Halk Koşusu” İstiklal Caddesi üzerinde olan Gençlik Merkezi önünden başladı.  Koşuya her yaştan sporcu katıldı. Vatandaşların alkışlarla destek verdiği koşu 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında son buldu. Atatürk Halk Koşusu’nda finiş çizgisini ilk geçenler; büyük erkeklerde Muzaffer Örs, genç erkeklerde Hasan Ersoy, yıldız erkeklerde Recep Kaya oldu. Genç bayanlarda ise Betül Turan,  büyük bayanlarda Bahar Tekin, yıldız kızlarda da Hatice Çoban birinci olan isimler oldu.  İlk üçe giren atletlere madalya ve ödülleri Atatürk’ü anma töreninden sonra yapılan programda protokol üyeleri tarafından verildi.  
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 86. Yıldönümünde “Atatürk Halk Koşusu” yapıldı.

Program kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün yaptığı “Atatürk Halk Koşusu” İstiklal Caddesi üzerinde olan Gençlik Merkezi önünden başladı. 


Koşuya her yaştan sporcu katıldı. Vatandaşların alkışlarla destek verdiği koşu 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında son buldu.


Atatürk Halk Koşusu’nda finiş çizgisini ilk geçenler; büyük erkeklerde Muzaffer Örs, genç erkeklerde Hasan Ersoy, yıldız erkeklerde Recep Kaya oldu. Genç bayanlarda ise Betül Turan,  büyük bayanlarda Bahar Tekin, yıldız kızlarda da Hatice Çoban birinci olan isimler oldu. 


İlk üçe giren atletlere madalya ve ödülleri Atatürk’ü anma töreninden sonra yapılan programda protokol üyeleri tarafından verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.