Atatürk Stadyum’un da küfür yasağı

SPOR 24.02.2017 - 12:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Atatürk Stadyum’un da küfür yasağı

Denizlispor yönetimi, Denizli Atatürk Stadı’nda yapılacak maçlarda bundan sonra küfür edilmesini yasakladı.

Centilmen Denizlispor taraftarının ağzına küfürün yakışmadığını ve bu şehirle bütünleşmediğini açıklayan Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, bundan sonra Atatürk Stadı’nda küfür eden kişilerin tespit edilip hem maça alınmayacağını hem de emniyet güçlerine şikayetçi olunacağını ifade etti. Denizli seyircisine ve taraftarına küfürün yakışmadığını ve sporda küfüre karşı olduklarını her defasında yineleyen Asbaşkan Atilla, “Küfür olayına karşı olduğumuzun altını çizelim. 3-5 kendini bilmez küfür eden kişiler Denizlispor ile anılamaz. Stadyum’da istemiyoruz. Yenersiniz yenilirsiniz futbolun doğasında olan şeyler. Herkes kendisine çeki düzen vermeli. Küfür bize bir şey kazandırmadığı gibi hem şehrimizin tanıtımında kötü örnek hem de para cezası alıyoruz. Ayrıca bayan taraftar sayımızın da artmasını istiyoruz. Ama bu şekilde olmuyor. Maçlara gelen bazı bayanlar ise küfür duymak zorunda değil, herkesin annesi ve kızkardeşi var. Bu konuya buradan bakmaları daha doğru olacaktır. Her kim olursa olsun herhangi bir küfür olayında mutlaka cezasız kalmayacaktır” diye konuştu. Asbaşkan Atilla ayrıca bu durumu protokole de ileteceğini açıkladı. Bu arada Denizlispor kulübü kötü tezahürat ve sahaya atılan yabancı maddeler sebebiyle PFDK tarafından 15 bin TL para cezası aldı.  
Denizlispor yönetimi, Denizli Atatürk Stadı’nda yapılacak maçlarda bundan sonra küfür edilmesini yasakladı.

Centilmen Denizlispor taraftarının ağzına küfürün yakışmadığını ve bu şehirle bütünleşmediğini açıklayan Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla, bundan sonra Atatürk Stadı’nda küfür eden kişilerin tespit edilip hem maça alınmayacağını hem de emniyet güçlerine şikayetçi olunacağını ifade etti.

Denizli seyircisine ve taraftarına küfürün yakışmadığını ve sporda küfüre karşı olduklarını her defasında yineleyen Asbaşkan Atilla, “Küfür olayına karşı olduğumuzun altını çizelim. 3-5 kendini bilmez küfür eden kişiler Denizlispor ile anılamaz. Stadyum’da istemiyoruz. Yenersiniz yenilirsiniz futbolun doğasında olan şeyler.

Herkes kendisine çeki düzen vermeli. Küfür bize bir şey kazandırmadığı gibi hem şehrimizin tanıtımında kötü örnek hem de para cezası alıyoruz. Ayrıca bayan taraftar sayımızın da artmasını istiyoruz. Ama bu şekilde olmuyor. Maçlara gelen bazı bayanlar ise küfür duymak zorunda değil, herkesin annesi ve kızkardeşi var.

Bu konuya buradan bakmaları daha doğru olacaktır. Her kim olursa olsun herhangi bir küfür olayında mutlaka cezasız kalmayacaktır” diye konuştu. Asbaşkan Atilla ayrıca bu durumu protokole de ileteceğini açıkladı. Bu arada Denizlispor kulübü kötü tezahürat ve sahaya atılan yabancı maddeler sebebiyle PFDK tarafından 15 bin TL para cezası aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.