Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 86’ncı yıl dönümü törenle kutlandı

GÜNDEM 04.02.2017 - 11:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 86’ncı yıl dönümü törenle kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 86.Yıl Dönümü 15 Temmuz Çınar Şehitler Meydanı Atatürk Anıtı'nın önünde törenle kutlandı.

Çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunarak düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Denizli CHP Milletvekili Melike Basmacı, Denizli CHP Milletvekili Kazım Arslan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11 'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Albay Gültekin Yaralı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Kurum amirleri ve Denizlili vatandaşlar katıldı.     Atamızın Denizli'ye gelişinin 86. yıl dönümünde düzenlenen programda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın, günün anlam ve önemine vurgu yapan konuşmasının ardından, şiirler okundu. Halk oyunları ekibin gösterilerinin ardından Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk Halk Koşusunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.     Program kapsamında, Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu'nda Atatürk'ün Denizli'yi ziyareti ile ilgili fotoğraf sergisi ve "4 Şubat 1931 Atatürk'ün Denizli Ziyareti" konulu konferans düzenlendi.
Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 86.Yıl Dönümü 15 Temmuz Çınar Şehitler Meydanı Atatürk Anıtı'nın önünde törenle kutlandı.

Çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunarak düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Denizli CHP Milletvekili Melike Basmacı, Denizli CHP Milletvekili Kazım Arslan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11 'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Albay Gültekin Yaralı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Kurum amirleri ve Denizlili vatandaşlar katıldı.

 

 

Atamızın Denizli'ye gelişinin 86. yıl dönümünde düzenlenen programda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın, günün anlam ve önemine vurgu yapan konuşmasının ardından, şiirler okundu. Halk oyunları ekibin gösterilerinin ardından Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk Halk Koşusunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

 

 

Program kapsamında, Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu'nda Atatürk'ün Denizli'yi ziyareti ile ilgili fotoğraf sergisi ve "4 Şubat 1931 Atatürk'ün Denizli Ziyareti" konulu konferans düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.