Atıcılar hedefi vurdu

SPOR 14.03.2017 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Atıcılar hedefi vurdu

Okul Sporları Atıcılık branşı yapılan İl Birinciliği müsabakalarıyla sonuçlandı. Baraj puanlarını geçen 9 sporcu gruplarda Denizli’yi temsil edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları organizasyonu olan Atıcılık İl birinciliği 8-9 Mart tarihlerinde yapıldı. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu Atıcılık Poligonunda yapılan yarışmalara 33 sporcu katıldı. Sporcuların ilk hedefi grup müsabakalarına katılma baraj puanını aşmak oldu.     Dikkat ve koordinasyonun önemli olduğu atıcılık branşındaki müsabakalar havalı tüfek-tabanca kategorilerinde, ferdi ve takım müsabakalarıyla geçti. Müsabakalar sonunda 9 sporcu gruplara katılma hakkı kazandı. Yapılan ödül töreninde dereceye giren sporcular madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun elinden aldı.                     Genç Erkeklerde İl Birincisi olan İş Adamları M.T.A. Lisesinden Harun Erdoğdu ve ikinci olan aynı okul öğrencisi Şeref Orkun Öztunç Denizli’yi temsil edecek.                   Genç Bayanlarda  İl Birincisi olan Özel Çınar Birey Lisesinden Fatma Demirhan, İl İkincisi Özel Denizli Farabi M.T.A. Lisesinden Gözde Keser, İl Üçüncüsü Nevzat Erten Anadolu Lisesinden Özlem Sena Asıltürk,  İl Dördüncüsü Hasan Tekin Ada Lisesinden Mirace Mihriban Ekiz baraj puanlarını geçerek Denizli’yi grup müsabakalarında temsil edecekler. Genç Bayanlar Havalı Tabanca Birincisi Pamukkale M.T.A Lisesinden Vesile Hilal Şanlı,                 Yıldız Bayanlar Birincisi Şemikler Amiroğlu Orta Okulundan Eflal Batum, ve                 Yıldız Erkekler Birincisi Özel Vildan Kolejinden Talha Kartal da baraj puanlarını geçerek grup müsabakalarına katılma hakkı elde ettiler.                 Yıldız Erkekler takım sıralamasında, Ticaret Borsası Orta Okulu İl Birincisi olurken,                 Yıldız Bayanlarda ise Namık Kemal Orta Okulu İl Birincisi oldu.
Okul Sporları Atıcılık branşı yapılan İl Birinciliği müsabakalarıyla sonuçlandı. Baraj puanlarını geçen 9 sporcu gruplarda Denizli’yi temsil edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları organizasyonu olan Atıcılık İl birinciliği 8-9 Mart tarihlerinde yapıldı. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu Atıcılık Poligonunda yapılan yarışmalara 33 sporcu katıldı. Sporcuların ilk hedefi grup müsabakalarına katılma baraj puanını aşmak oldu.

 

 

Dikkat ve koordinasyonun önemli olduğu atıcılık branşındaki müsabakalar havalı tüfek-tabanca kategorilerinde, ferdi ve takım müsabakalarıyla geçti. Müsabakalar sonunda 9 sporcu gruplara katılma hakkı kazandı. Yapılan ödül töreninde dereceye giren sporcular madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun elinden aldı.

 

 

                Genç Erkeklerde İl Birincisi olan İş Adamları M.T.A. Lisesinden Harun Erdoğdu ve ikinci olan aynı okul öğrencisi Şeref Orkun Öztunç Denizli’yi temsil edecek.

 

                Genç Bayanlarda  İl Birincisi olan Özel Çınar Birey Lisesinden Fatma Demirhan,

İl İkincisi Özel Denizli Farabi M.T.A. Lisesinden Gözde Keser,

İl Üçüncüsü Nevzat Erten Anadolu Lisesinden Özlem Sena Asıltürk, 

İl Dördüncüsü Hasan Tekin Ada Lisesinden Mirace Mihriban Ekiz baraj puanlarını geçerek Denizli’yi grup müsabakalarında temsil edecekler.

Genç Bayanlar Havalı Tabanca Birincisi Pamukkale M.T.A Lisesinden Vesile Hilal Şanlı,

                Yıldız Bayanlar Birincisi Şemikler Amiroğlu Orta Okulundan Eflal Batum, ve

                Yıldız Erkekler Birincisi Özel Vildan Kolejinden Talha Kartal da baraj puanlarını geçerek grup müsabakalarına katılma hakkı elde ettiler.

                Yıldız Erkekler takım sıralamasında, Ticaret Borsası Orta Okulu İl Birincisi olurken,

                Yıldız Bayanlarda ise Namık Kemal Orta Okulu İl Birincisi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.