Atilla ve Gençoğlu Ailesinin Mutlu Günü

YAŞAM 01.12.2016 - 10:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Atilla ve Gençoğlu Ailesinin Mutlu Günü

Atilla ve Gençoğlu Ailesinin Mutlu Günü / denizli haber / denizli 20 haber

Denizlispor’un Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkanı Taner Atilla’nın öğretmen-muhasebeci kardeşi Eser Atilla ile özel bir okulda yazı işleri müdürlüğü yapan Gözde Gençoğlu muhteşem bir törenle dünya evine girdi.   Deda Düğün Salonu’nda gençlerin ömür boyu bir mutluluğa ‘evet’ demesine Hidayet Kalak ve Abdullah Mersin şahit olurken; kalabalık düğün törenine siyaset, spor ve iş dünyasının önemli isimleri de katıldı. 2 gün süren düğünde Gözde-Eser Atilla çifti ile davetliler pistten inmedi. Renkli görüntülere sahne olan düğünde Atilla ailesi de davetlilerle tek tek ilgilendi.     
Atilla ve Gençoğlu Ailesinin Mutlu Günü / denizli haber / denizli 20 haber

Denizlispor’un Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkanı Taner Atilla’nın öğretmen-muhasebeci kardeşi Eser Atilla ile özel bir okulda yazı işleri müdürlüğü yapan Gözde Gençoğlu muhteşem bir törenle dünya evine girdi.

 

Deda Düğün Salonu’nda gençlerin ömür boyu bir mutluluğa ‘evet’ demesine Hidayet Kalak ve Abdullah Mersin şahit olurken; kalabalık düğün törenine siyaset, spor ve iş dünyasının önemli isimleri de katıldı. 2 gün süren düğünde Gözde-Eser Atilla çifti ile davetliler pistten inmedi. Renkli görüntülere sahne olan düğünde Atilla ailesi de davetlilerle tek tek ilgilendi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.